Programul 'ECO-SCOALA' se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 5-18 ani si le va permite acestora sa contureze si sa-si gestioneze propriile proiecte eco, dar si sa organizeze un eveniment 'Mai Curat' in scoala lor. Elevii cu varste cuprinse intre 12-18 ani se pot implica in campania 'Tineri Reporteri pentru mediu' (YRE), devenind adevarati 'jurnalisti' ce vor investiga problema deseurilor.

Campania Mai Curat: „Tineri reporteri pentru mediu”:

Grupurile de elevi YRE vor investiga problema locala a gunoaielor, de exemplu, efectul asupra faunei locale sau sanatatii umane, brandurile sau ambalajele cel mai adesea aruncate de oameni, etc. Ulterior, vor produce materiale jurnalistice sub forma de articole, rapoarte foto, reportaje radio si/sau clipuri video, care trebuie sa includa solutii de minimizare a cantitatilor de gunoi.

Un juriu national YRE din fiecare tara va selecta cele mai bune articole din cadrul Campaniei Mai Curat, acordand premiul intai, premiul al doilea si premiul al treilea. Castigatorii vor fi anuntati in comunicatele de presa nationale si vor primi un premiu relevant pentru protectia mediului, de exemplu, un incarcator solar sau un aparat de fotografiat pentru a sprijini in continuare activitatea lor.

Juriul International YRE va selecta castigatorul international din randul castigatorilor nationali. Castigatorul international va fi anuntat si felicitat in cadrul unei ceremonii de premiere internationala.

Un reprezentant al fiecareia dintre echipele nationale castigatoare va participa la o misiune YRE internationala de 3-4 zile pentru a investiga o problema globala privind aruncarea gunoiului si va realiza un material jurnalistic, oferind inclusiv solutii de minimizare a surselor de gunoi.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Dacă un om îți face rău, iartă-l ca să nu fie doi oameni răi... Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri