1 Mai 2013 publicat în Social 7 share-uri

Peste 80% dintre romani considera ca doar prin munca si efort Romania poate iesi din criza economica. Cu toate acestea, 3 din 5 romani spun ca 1 Mai trebuie sarbatorit prin repaos si odihna.

Relatia sef-angajat

In ceea ce priveste relatia sef-angajat, romanii sunt de parere, intr-o masura covarsitoare, ca, pentru a mentine o atmosfera pozitiva la locul de munca, este foarte importanta comunicarea angajator-angajat (98,6%). Sedintele sunt inca cel mai utilizat instrument de comunicare dintre sefi si angajati (48,2%), urmate la mare distanta de newsletterele interne (17,5%) si evenimentele organizate in cadrul companiei (15,25%)

Romanii nu au o perceptie pozitiva despre patroni, 68,9% dintre respondenti spunand ca acestia din urma nu sunt modele de urmat in spiritul respectului fata de munca.

1 Mai – muncim sau ne relaxam?

Data fiind apropierea sarbatorii de 1 Mai, participantii la sondaj au fost intrebati care considera ca ar fi cea mai potrivita metoda de a sarbatori Ziua Internationala a Muncii. Peste jumatate dintre acestia au declarat ca aceasta trebuie celebrata prin repaos (61,5%), in timp ce un procent important, 21,8%, considera ca ziua de 1 Mai ar trebui sarbatorita prin munca in folosul comunitatii. Cu toate acestea, peste jumatate dintre romani declara ca nu au facut niciodata munca in folosul comunitatii, in timp ce 7,6% sunt total impotriva ideei de munca in folosul comunitatii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Școala Încrederii începe o Revoluție în Educație și încurajează românii să spună STOP bullyingului și violenței în școli Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate 8 ore de somn fără telefoane: Sfaturi practice pentru părinți și copii

Foto: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri