22 Aprilie 2013 publicat în Social 37 share-uri

Duygu Erdogan face istorie, devenid prima femeie care antreneaza o mare echipa de fotbal masculin – Galatasaray Istanbul.

Duygu Erdogan, in varsta de 26 de ani, este antrenoarea lotului de fotbal feminin al Clubului Galatasaray si a ajuns in situtia de sparge ultima reduta Alfa, fotbalul, fiindca antrenorul principal al echipei masculine, Fatih Terim, a primit o suspendare de 9 etape, dupa ce a facut un scandal monstru si a atacat arbitrul, la unul dintre meciurile echipei sale.

Alaturi de acesta, au fost obligati sa stea pe tusa si secunzii sai, astfel incat, Clubul Galatasaray a fost pus in situatia de a o numi pe Duygu Erdogan, de 26 de ani, pe banca tehnica a echipei masculine. Ea conduce meciurile pe perioada suspendarii antrenotrului principal.

Stirea ne face sa zambim si mai ales sa constientizam ca, fotbalul, una dintre marile redute ale masculinitatii a fost strapunsa de o femeie si, mai ales, este important de notat ca lucrul acesta se petrece in Turcia, o tara cu o cultura patriarhala profunda.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine


Iat-o pe Duygu in actiune, jucand foarte relaxata alaturi de barbati. Stilul ei este foarte apreciat de catre microbisti:


Foto home page: INTACT IMAGES/Gazeta Sporturilor/Raed Krishan


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri