19 Aprilie 2013 publicat în Social 33 share-uri

Va invitam sa cititi acest text care circula de ceva timp in lumea internetului si este extrem de popular si citit, apreciat datorita modului in care prezinta realitatea Romaniei de ieri si de astazi.

Fetele noastre se prostitueaza pana gasesc un italian batran si cu bani, cu care se marita. Baietii nostri fura bancomate, joaca la pokere si beau de sting pentru ca stiu de la televizor ca fetele noastre vor bani, altfel se prostitueaza pana gasesc un italian batran cu care se marita. Parintii nostri pleaca sa culeaga capsuni si sa-i spele la cur pe vestici. Iar noi facem infarct si cancer pentru multinationalele lor, conduse de securistii nostri.

Suna-ti bunicii, pune o samanta intr-un ghiveci si aprinde o lumanare pentru vii si pentru morti.

Sa traiesti!

Sursa: Bradut Florescu

NOTA! Acest text circula de ceva timp pe facebook si in lumea internetului si este extrem de popular si apreciat, dar atribuit, din variate motive, lui Dan Puric. Cu toata caldura cu care v-am invitat sa cititi acest text, trebuie mentionat insa ca autorul sau real este Bradut Florescu.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

"Rostul" l-am scris in cod simplu, 'sa priceapa si nea Gheorghe de pe net'. Dar cum o asemenea capodopera nu putea circula asa, nealocata, cineva s-a gandit sa-i gaseasca un autor. Si l-a ales pe Dan Puric, ca cine altcineva putea vorbi cu atata patos si elocinta despre Romania? Gata, Puric il semnam. (…) Dupa ce i s-a lipit portretul maestrului Puric, textul a prins aripi ca de arhanghel si s-a viralizat pana in cele mai ascunse cotloane ale internetului. Una e sa-ti zica unu', Bradut-Codrut, ca esti condus de securisti si alta e sa ti-o spuna o personalitate publica. Media is the message.”, spunea pe blogul sau Bradut Florescu, autorul real al acestui text.

Intr-un interviu acordat revistei gsp.ro, Dan Puric renega si el cu vehementa paternitatea sa asupra textului: "Mai nou, au scos pe internet o poezie 'scrisa' de Dan Puric si un text, 'Rostul', o sa le intalnesti. Nu le-am scris eu. Viruseaza. E forma mea de igiena, sa spun ca nu scriu eu prostii. N-are condei baiatul, e prost. Poezia este execrabila. E o forma de escrocherie, de anulare a tonusului. Scrie Dan Puric, au dat si un citat mic dintr-o carte de-a mea".

22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Foto fr si main: By photosmatic /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri