20 Septembrie 2019 publicat în Shopping 7 share-uri

Umbrelele pentru copii trebuie să fie cât mai simpatice, cât mai vesele și micuțe - pe măsura lor. Și că să nu fie luați pe nepregătite de vremea mohorâtă, iată câteva modele năstrușnice pentru toamna asta!

Odată cu începerea cursurilor la școală, cei mici nu mai au de ales și trebuie să iasă în fiecare zi din casă. Și vremea, mai ales toamna, nu este cea mai prietenoasă pentru că va începe curând sezonul de ploi. Așa că am gândit că este rost de ales câteva umbrele de copii. Unele care să fie cât mai interesante și drăguțe, cât să îi distreze și încânte pe băieți și fetițe. Le poți vedea și tu mai jos.

Umbrelă supereroi Avengers

Dacă ai un copil care știe cine sunt supereroii din seria de filme și benzi desenate de la Marvel, atunci umbrela Avengers ar fi un cadou fain pentru el. Are imprimeu cu personajele lui favorite și îl va ajuta să se ferească de stropii de ploaie ca și cum ar lupta cu cei mai de temut villaini.

O poți vedea aici

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Dezvoltarea armonioasă la copii: ce jocuri sunt potrivite? Pisicile și ploaia - o poveste de dragoste de interior. 15 imagini sugestive care descriu relația pisicuțelor cu ploaia Vinul, ca o simfonie a naturii

Umbrelă cu imprimeu pisică pentru copii

Celor mici le plac animăluțele și cu siguranță că pisicile sunt printre preferate, atât pentru fetițe cât și pentru băieți. Într-un verde crud, aceasta are pe fiecare față câte un imprimeu simpatic cu o felină pusă pe șotii. Cu sigurantă asta îl va face pe prichindel să se bucure altfel de ploile din oraș. 

O poți vedea aici

Umbrelă pentru copii cu Frozen

Din colecția Blukids am găsit o umbrelă pentru copiii care sunt fani ai animației Frozen. Din material ornamentat, aceasta este micuță și foarte veselă. În relief sunt desenate personajele principale ale animației Disney, Anna și Elsa. Plus că o să fie o parte a doua anul ăsta, așa că ar avea motive bune să o poarte când stropii de ploaie își fac de cap.

Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Seceta din Europa scumpește legumele și fructele. Care sunt cele mai afectate culturi Cum va fi vremea de Paște în România. În unele regiuni va ploua non-stop

O poți vedea aici

Umbrelă cu imprimeu colorat pentru copii

O umbrelă de copii foarte pretențioasă pentru că este albă, de altfel și una care presupune o investiție destul de serioasă este una de la Moschino. Are plierea automată și un model cu animale și text. Realizată din poliester, este extrem de rezistentă și stilată. 

O poți vedea aici

Umbrelă pentru copii La Petite Rose

La Petite Rose înseamnă fix asta: mici buchete de trandafiri imprimate pe fețele umbrelei. Modelul ales de noi pentru copii este cu mecanism automat și place pentru că are mânerul ca un baston, lucru care ni se pare simpatic. În capăt are terminații din plastic și astea o fac deosebită.

O poți vedea aici

Umbrelă albastră pentru copii

O umbrelă de copii cu print jovial - albastru cu tematică bufniță. Are și un spațiu transparent pentru a permite vedere în afară. Este perfectă pentru cei mici pentru că are sistem de deschidere manual și mâner ce se poate ține ferm în mână. Ca detalii: cadru din oțel, spițe din plastic și material din poliester și decorațiune 3D.

10 paltoane și pelerine de ploaie practice, dar șic, care te vor proteja de umezeală și apa rece

O poți vedea aici

Umbrelă cu dinozauri pentru copii

O umbrelă potrivită mai ales pentru băieți, dacă sunt pasionați de dinozauri sau au o slăbiciune pentru istorie. Modelul Rex London are sistem manual de deschidere, este multicolor, cu mâner albastru și se recomandă celor de peste 3 ani. 

O poți vedea aici

Foto fr si main: By Natalia Kirichenko /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri