19 Martie 2013 publicat în Shopping 1 share-uri

Site-ul Envy.ro te tine la curent cu cele mai importante noutati din lumea modei si a frumusetii. Iti prezentam 3 colectii care sa iti fie sursa de inspiratie, pentru sezonul Primavara/Vara 2013!

1. Primavara anului 2013 readuce in lumina reflectoarelor pantalonii 7/8.

Pantalonii pana la glezne sunt confortabili, sunt eleganti, sunt usor de adaptat tinutei, sunt colorati! Ne plac la nebunie! Ii putem purta pe tot parcursul zilei, fie ca mergem la birou, ii asortam cu o camasa fluida si obtinem un look casual chic.

Consulta colectia Revelatia sezonului: Pantalonii 7/8 - alege dintre 25 de modele!

2. Imprimeul alb-negru este intotdeauna clasic si chic. Aruncati o privire cum puteti purta imprimeul alb-negru sezonul acesta. Perfect de purtat atat la birou, cat si la iesirile in oras, imprimeul alb-negru este foarte la moda primavara aceasta

Consulta colectia: 20 de tinute in alb si negru

3. Alege pentru tinuta ta speciala un accesoriu ce-ti va pune in valoare latura ta sensibila! Ti-am pregatit cele mai frumoase accesorii pentru ca tu sa ai un look delicat si adorabil! O sa le iubesti!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Seceta din Europa scumpește legumele și fructele. Care sunt cele mai afectate culturi Dantela – din nou în tendințe pentru sezonul cald

Consulta colectia: Oh-la-la! 20 de accesorii romantice


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri