22 Noiembrie 2012 publicat în Shopping 43 share-uri

La Mode Toujours prezinta noua colectie pentru sezonul toamna iarna 2012-2013, denumita 'Aristocracy is a state of mind'.


Colectia a fost inspirata de aristocratia britanica si include elemente clasice reinterpretate intr-o maniera proprie de catre designerul Cristina Negru.

“Aristocracy is a state of mind” se adreseaza unei femei independente, care reuseste sa domine prin siguranta de sine afisata. Designul atemporal, aplicatiile pretioase cusute manual si feminitatea creatiilor confera intregii colectii o nota de noblete care vine sa completeze personalitatea puternica a femeii La Mode Toujours.

Propunerile de culori pentru acest sezon sunt rosu, negru si auriu, iar materialele folosite, precum catifeaua sau matasea, dau o eleganta aparte fiecarei piese.

Rochiile cu spatele gol, fustele lungi si corsetele ultra feminine spun povestea unei aristocratii restranse, din care orice femeie vrea sa faca parte: cea a sigurantei de sine. Fiecare piesa este conceputa astfel incat sa reprezinte o declaratie de bun gust si sa dezvaluie in acelasi timp senzualitatea celei care o imbraca. La Mode Toujours este un brand de haine tailor made, create de tanarul designer Cristina Negru.

Lookbook-ul transpune in imagini conceptul creativ al noii colectii, iar pentru realizarea acestuia brandul a colaborat cu o echipa de profesionisti formata din:

fotograf Catalin Opritescu

fashion editor: Cristina Pana

make up: Monica Panait, hair: Alexandra Ciobanu

echipa video: Frame Media.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri