Proaspata suita de piese Prochaine se adreseaza femeilor care-si doresc sa se faca remarcate si sa-si pastreze, in acelasi timp, feminitatea.

Designerul Anca Radulescu a lansat, recent, sub sigla marcii sale Prochaine, o noua colectie de bijuterii handmade, intitulata „Cylindrus”. Avand ca punct de inspiratie cercul si suprapunerea lui in forme voluminoase, proaspata suita de piese Prochaine se adreseaza femeilor care-si doresc sa se faca remarcate si sa-si pastreze, in acelasi timp, feminitatea.



Realizate din zale impletite manual si pietre semipretioase, piesele care poarta semnatura Prochaine sunt deopotriva delicate si puternice, gata sa faca o declaratie de stil in numele femeii care le poarta. Bijuteriile, de inspiratie medievala, sunt 100 % handmade, intr-o maniera elaborata, menita sa confere fiecarei piese in parte o identitate bine definita.



„Cylindrus”, noua colectie Prochaine, marcheaza cristalizarea personalitatii designerului, intr-o abordare creativa si matura, care nu si-a pierdut insa nota jucausa, atat de necesara in conceperea unui accesoriu memorabil.

„Intotdeauna m-au fascinat formele rotunde. Cred ca ele reprezinta un ciclu complet, un inceput si un sfarsit, alfa si omega. Inspiratia pentru colectia <Cylindrus> a pornit studiind eleganta formelor rotunde ce compun fizionomia umana. Am ramas uimita de perfectiunea formelor pe care apoi am incercat sa le reinterpretez in colectie. Miscarea naturala si fluida a materialului pe care il impletesc, unind fiecare za de urmatoarea, a reusit sa transpuna in volum ceea ce cercul sugereaza in suprafata”, declara Anca Radulescu, designerul Prochaine.



Bijuteriile sunt impodobite cu pietre precum cristale Swarovski, turcoaze, howlit, sidef, agate gri, curat roz, compozit din turcoaz si magnezit, incorporat in rasina lucioasa, agate indiene, jad, coral, hematit sau cristal de stanca. Si, pentru ca un creator de bijuterii handmade este intotdeauna deschis la dorintele clientilor lui, Anca Radulescu va invita sa dati frau liber creativitatii si sa personalizati bijuteriile alese, alegand voi inseva culoarea zalelor si pietrele folosite in realizarea pieselor.

Comunicat de presa via Envy.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri