Fructele sunt un aliment ideal, organismul uman avand nevoie de minimum de energie pentru a le digera si a oferi corpului nostru o rentabilitate maxima. Fructul este singurul aliment care pune creierul la munca.
Doctorul ne recomanda sa pastram in minte un singur lucru cand ne gandim la fructe: cum incepem ziua? Ce mancam la micul dejun? Cu siguranta ca nu este o idee buna sa ne dam jos din pat si sa ne umplem stomacul cu o cantitate imensa de alimente (in principal cafea, paine si unt) ce vor avea nevoie de un efort imens din partea organismului nostru pentru a fi digerate.

Dimineata avem nevoie de o cantitate mica de alimente care sa fie usor de digerat, deci fructe pe care corpul le poate absorbi rapid si care vor ajuta la curatarea acestuia.

In orice moment al zilei in care avem posibilitatea (in ceea ce priveste micul dejun si gustarile usoare), mai ales vara, este bine sa nu mancam altceva decat fructe proaspete si sucuri de fructe facute pe loc. Ideal ar fi sa facem astfel cel putin pana la pranz, in fiecare zi.

Cu cat vom avea mai mult timp doar fructe in organism, cu atat ele vor fi mai eficiente in purificare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile Caria dentară – ce este și cum se tratează

In momentul in care vom reusi sa schimbam obiceiul de a ne umple organismul cu alimente grele la inceputul zilei, vom experimenta o explozie de vitalitate si energie atat de intense incat vom fi mai sanatosi, mai activi si vom adopta o atitudine pozitiva.

Incercati timp de zece zile si veti constata acest fapt pe propria piele.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri