Sezonul festivalurilor e aici! Veselie, muzică bună, distracție până în zori, un pahar, două, trei... Și s-ar putea ca dimineața să fie mai grea decât te aștepți.

CP

Deoarece ne dorim să fim parte din distracție, Emetix® Hangover va avea grijă să fii în formă maximă pentru festival, așa că îți dăm întâlnire la Electric Castle și Untold!

Emetix® Hangover conține un complex de ingrediente active naturale și vitamine care ajută organismul să-și mobilizeze resursele fizice și mentale în scopul funcționării la parametrii optimi.

Emetix® Hangover ameliorează simptomele de mahmureală, dar ajută și la contracararea efectelor dăunătoare ale consumului de alcool.

Ingredientele active din Emetix® Hangover contribuie la reducerea oboselii și funcționarea normală a sistemului nervos; reduc senzațiile de disconfort asociate cu greața sau vărsăturile; revigorează corpul.

Te așteptăm să afli mai multe de pe: shopfiterman.ro sau de pe social media @FitermanPharma

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 3 Cele mai PUTERNICE Acatiste de Mulțumire: să fii mulțumit înseamnă să fii mai fericit Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine Liz Mitchell, binecunoscuta voce a trupei Boney M, interviu în EXCLUSIVITATE pentru Metropola TV

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri