Lucratul de acasă, acest nou trend profesional, impus de pandemie a venit cu avantaje, dar și cu numeroase dezavantaje. Cele din urmă, poate cele mai „dureroase”, sunt cele legate de starea noastră de sănătate. „Pe toată perioada pandemiei și nu numai, trebuie să recunoaștem, zona cervicală este predispusă puternic la dureri. Dacă această situație impusă vine pe un fond de sedentarism cronic, cum îmi place mie să-i spun, atunci avem pachetul complet de efecte negative. Migrenele, insomniile, pierdea echilibrului, oboseală continuă, acestea sunt semnale clare de alarmă care ar trebui să te facă să iei măsuri urgente!”, explică Dan Bujor, terapeut masaj cu bambus.

Comunicat de presa

Din cele mai vechi timpuri și până astăzi există o formă de terapie totalmente lipsită de contraindicații care vine la pachet cu o „tolbă” plină de beneficii.

Masajul, în general, relaxează, elimină durerile, ajută imunitatea, combate stresul și contribuie la vindecarea psihică, reduce tensiunea, combate statul pe scaun și ajută postura, îmbunătățește calitatea somnului, contribuie la dezvoltarea copiilor, imbunătățește digestia în cazul constipației cronice și îmbunătățește circulația. Punctual, însă, masajul cervical are marele rol de a reduce efectele adverse ale lucratului de acasă, cel pe care cu toții îl incriminăm pentru stările noastre de rău.

„Lucratul de acasă are în mod cert avantajele sale, însă faptul că locuința servește acum drept centru al activităților profesionale și sociale, nu favorizează în niciun caz mișcarea sau minimul de efort fizic recomandat zilnic. Nu întâmplător, majoritatea persoanelor care ne trec pragul au nevoie de terapii speciale menite să elimine durerile, să destindă și să relaxeze musculatura și să o tonifieze, în special în zona cervicală, acolo unde se acumulează cele mai mari tensiuni.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Îngrijirea și igiena pielii fragile a bebelușului: 7 obiceiuri de evitat Testul Secvențelor de Numere Divine: Care este mesajul îngerilor pentru tine?

Masajul cervical efectuat la centrul nostru este un remediu excelent atât pentru ameliorarea problemelor cauzate de postura rigidă și de lipsa exercițiilor fizice, cât și pentru îmbunătățirea circulației sangvine, oxigenera pielii, combaterea migrenelor și a insomniilor.”, conchide Dan Bujor.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri