7 Martie 2018 publicat în Sanatate 8 share-uri

Gynera Fertility Center ofera in luna martie evaluari de fertilitate gratuite, in cadrul unei campanii dedicate celor care isi doresc copii.

Daca la barbatii din Romania cauzele infertilitatii sunt similare celor din alte tari, la femei, medicii au constatat o frecventa mai mare a sechelelor inflamatorii genitale ca urmare a unor boli cu transmitere sexuala nedepistate, a chiuretajelor uterine sau endometriozei evolutive. si prezenta fibroamelor poate fi o cauza a infertilitatii.

Fibromul poate fi depistat ecografic, dar chiar si la un consult ginecologic de rutina se poate preciza daca este o tumora voluminoasa si unde este localizata. Asadar, prin palparea tumorii fie in peretele uterului, fie in afara acestuia, medicul poate depista tipul de fibrom, volumul acestuia si pozitionarea. Fibroamele care afecteaza fertilitatea si reduc sansele de implantare sunt cele care se dezvolta catre cavitatea uterina, denumite fibroame submucoase. Daca sunt dezvoltate complet in cavitatea uterina, fibroamele pot juca rolul unui sterilet, scazand astfel sansele de fixare a sarcinii”, descrie impactul fibroamelor asupra fertilitatii medicul primar ginecolog Ionela Anghelescu, din cadrul Clinicii Gynera.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Principiile de bază ale mașinii CNC

Afla la timp si alege constient!

Pentru a incuraja populatia sa-si evalueze fertilitatea la timp, medicii Clinicii Gynera demareaza in luna martie o campanie de constientizare si ajutor pentru persoanele care isi doresc copii – “Afla la timp si alege intelept!”. Unul din 5 cupluri are dificultati in conceperea unui copil, de cele mai multe ori fara sa se astepte si fara sa aiba probleme medicale cunoscute.

Expertii in tratarea infertilitatii recomanda in primul rand controlul ginecologic anual, un act medical absolut obligatoriu in viata oricarei femei care isi doreste sa-si mentina la cote optime fertilitatea.

“In cadrul evaluarii, foarte importanta este si ecografia, examen care permite vizualizarea uterului si depistarea anumitor nereguli, cum ar fi polipii, sinechiile, formatiunile fibromatoase sau de alta natura. Prin ecografie, se mai poate observa aspectului ovarelor si se poate determina numarului foliculilor antrali, relevante pentru evaluarea fertilitatii”, afirma dr. Irina Oproiu, medic specialist obstetrica-ginecologie cu supraspecializare FIV, din echipa Gynera.

Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park

Pacientii care nu si-au investigat pana acum problemele de fertilitate, dar si cei care au incercat fara succes tratamente sau tehnici reproductive, au ocazia in luna martie sa beneficieze gratuit de expertiza specialistilor Gynera. Fiecare pacient care se adreseaza prima data Clinicii Gynera in luna martie va avea sansa sa discute cu un specialist cu experienta in tehnici reproductive, in cadrul unei consultatii in valoare de 350 RON, dar acordata gratuit. Consultatia include evaluarea ecografica a aparatului reproductiv si rezervei ovariene de ovule, precum si consiliere legata de factorii de risc, stil de viata si pasii de urmat, in functie de situatia particulara a fiecarui caz.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri