27 Februarie 2009 publicat în Sanatate 7 share-uri

Pentru ca fusta va fi intotdeauna tinuta cea mai feminina, sexy sau elganta pentru o femeie, aspectul picioarelor este important. Pe saltea va asezati in maini si in genunchi, cu privirea in fata. Ridicati un picior ca si cum ati dori sa atingeti cu varful tavanul. Faceti 50 de ridicari cu fiecare picior in parte in 3 serii. Repetand acest set de exercitii la doua zile veti obtine in decurs de o luna un contur atletic al picioarelor si totodata reduceti riscul aparitiei varicelor.

6. In aceeasi pozitie de la exercitiul 5 veti duce mana dinspre tavan indoita in fata pentru suport (cealalta ramane la fel) si piciorul de deasupra il indoiti la 90 de grade in spatele celuilalt. Piciorul de jos in mentineti drept, cu varful intins, si-l ridicati cat mai sus si cat mai repede. Faceti 50 de astfel de ridicari in 3 serii.

7. Tot pe saltea va asezati in maini si in genunchi, cu privirea in fata. Ridicati un picior ca si cum ati dori sa atingeti cu varful tavanul. Faceti 50 de ridicari cu fiecare picior in parte in 3 serii.

Repetand acest set de exercitii la doua zile veti obtine in decurs de o luna un contur atletic al picioarelor si totodata reduceti riscul aparitiei varicelor.

Sursa: Healthy.ro.

Citeste si alte articole pe Healthy.ro. Noi iti recomandam urmatoarele:

Plante medicinale pentru igiena intima

Imunizarea prin metode naturale

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii Caria dentară – ce este și cum se tratează 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Cate calorii sa consumi pe zi ca sa nu te ingrasi - Forumul Healthy


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri