27 Februarie 2009 publicat în Sanatate 7 share-uri

Pentru ca fusta va fi intotdeauna tinuta cea mai feminina, sexy sau elganta pentru o femeie, aspectul picioarelor este important. Pe saltea va asezati in maini si in genunchi, cu privirea in fata. Ridicati un picior ca si cum ati dori sa atingeti cu varful tavanul. Faceti 50 de ridicari cu fiecare picior in parte in 3 serii. Repetand acest set de exercitii la doua zile veti obtine in decurs de o luna un contur atletic al picioarelor si totodata reduceti riscul aparitiei varicelor.

Statul la birou, mersul cu masina si viata din ce in ce mai sedentara ne afecteaza aspectul fizic si totodata sanatatea. Atat pentru femei cat si pentru barbati imaginea este deosebit de importanta nu numai in viata sociala, cat si cea intima.

Pentru ca fusta va fi intotdeauna tinuta cea mai feminina, sexy sau elganta pentru o femeie, aspectul picioarelor este important, sa nu mai vorbim despre mersul la plaja, inot, sauna etc.

Exercitii pentru picioare frumoase

1. Pregatire: pe o saltea va asezati pe spate, cu fata in sus si mainile pe langa corp, usor departate de acesta.
Exercitiu: ridicati picioarele, fara a le indoi, la 90 de grade fata de trunchi fara a va ridica si trunchiul. Repetati ridicarile de 20 de ori in trei serii.

2. Genuflexiuni: stati in picioare, cu mainile la ceafa si privirea inainte. Coboriti cu trunchiul drept pana ce ajungeti cu acesta la nivelul genunchiului (indoind evident picioarele) – nu pana jos. Repetati coborarile de 20 de ori in trei serii.

3. Exercitii pentru gambe si glezne: Stati in picioare cu mainile sprijinite in fata de un suport fix (perete, stalp etc). Picioarele sunt usor departate si va ridicati pe varfuri. Incercati nu doar sa va ridicati pe pingea, ci chiar pe varful degetelor. Chiar daca nu veti reusi inca din primele exercitii, mai tarziu insa veti putea efecta astfel exercitiile. Se fac 20 de ridicari in trei serii. Mai apoi, dupa ce v-ati odihnit, reluati pozitia si tipul exercitiilor, numai ca, in loc sa va ridicati drept pe varfuri, veti face ridicarile cu rotire de glezne, ducand gleznele in timpul ridicarilor cand in stanga, cand in dreapta pe arc de cerc (fara sa indoiti genunchii).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii EXCLUSIV Sfaturile primei românce care a cucerit vârful Annapurna pentru copiii care vor să facă alpinism: Să înceapă gradual, să nu se implice din prima în ceva dificil Vrei să ai mai multă energie și să uiți de oboseală? Îți recomandam aceste Suplimente Alimentare pe bază de Super-Alimente, vitamine și plante

4. Pentru partea posterioara a coapselor si fundulet: pe saltea (covor, un suport tare) va intindeti pe burta, cu mainile usor departate de trunchi. Picioarele sunt intinse si apropiate. Exercitiul consta in ridicarea picioarelor, mentinandu-le apropiate si cu varful intins, fara a ridica si trunchiul. Faceti tot 20 de ridicari in trei serii.

5.

Tot pe saltea va culcati pe lateral, cu bratul dinspre podea intins sub cap. Ridicati piciorul cat mai aproape de trunchi, mentinandu-l drept, cu varful intins si indreptat in fata, nu in sus (nu rotiti piciorul chiar daca exercitiile ar fi mai usoare asa). Faceti 50 de ridicari in 3 serii.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri