Sunt doua categorii de alimente care ajuta la mentinerea frumusetii sanilor si chiar la marirea acestora: o categorie "buna" si una "rea". Pentru cresterea sanilor si a fermitatii acestora exista o alta categorie de alimente, reprezentata de: legume si fructe proaspete, maslinele negre, uleiul virgin de masline, soia si germeni de soia, grau si germeni de grau, etc. Toate acestea nu numai ca asigura cresterea si fermitatea sanilor, dar si simetria acestora si remodelarea intregului organism.

Uleiuri pentru cresterea sanilor

De obicei folosirea acestor uleiuri se asociaza cu un masaj usor al sanilor, efectual prin manevre circulare si nu sunt indicate femeilor ce prezinta noduli la sani sau alte procese inflamatoare. Cele mai folosite uleiuri sunt:

• Uleiul de marar, pe care il puteti gasi la plafar sau farmacii cu produse naturiste. Daca nu doriti sa il cumparati, il puteti prepara prin macinarea semintelor de marar si amestecarea acestora cu ulei de masline, lasandu-se amestecul la macerat trei saptamani. Acest ulei va fi folosit de doua trei ori pe zi, aplicand o cantitate moderata de ulei pe pielea bustului si masand circular, astfel incat uleiul sa fie absorbit. Este posibil ca la inceputul tratamentului sa apara usoare dureri de sani, care se vor remite in maxim o saptamana.
• Uleiul din germeni de grau, pe care il puteti procura tot de la plafar sau magazinele cu produse naturiste. Dozele de administrare sunt aceleasi, de doua-trei ori pe zi, asociate cu masajul circular al sanilor. Il puteti asocia cu vitamina E, avand un puternic efect estrogen.

Tot ceea ce este natural si protejeaza organismul impotriva cancerului (varza, ceaiul verde, algele marine, uleiul de peste, fructele, legumele) participa de asemenea la frumusetea sanilor prin protectia anticancer pe care o ofera.

Un articol de Iulia Dibu

Sursa: Healthy.ro

Citeste si alte articole pe Healthy.ro. Noi iti recomandam urmatoarele:

3 clinici noi pentru sanatatea noastra

Noutati in contraceptia de urgenta si nu numai

Plasturele cu ultrasunete - viitorul analgezic


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri