25 Iulie 2013 publicat în Sanatate 15 share-uri

Pe langa kilogramele pierdute in urma dietei miraculoase cu pepene rosu, organismul trece printr-o etapa de detoxifiere extraordinara.

A inceput sezonul pepenilor si este un bun prilej pentru inceperea unei noi diete cu pepene rosu, dieta ce are o multime de beneficii.

Foto Watermelon_Shutterstock

Pe langa kilogramele pierdute in urma dietei miraculoase cu pepene rosu, organismul trece printr-o etapa de detoxifiere extraordinara.

Dieta cu pepene rosu are doua etape:

Prima etapa este de fapt o monodieta ce presupune consumarea a maximum trei kilograme de pepene rosu pe zi, timp de trei zile. In acest timp, nu se consuma altceva decat pepene rosu. Greutatea pierduta este de 3 kilograme, iar detoxifiera organismului se face intr-un ritm alert.

A doua etapa reprezinta o continuare a etapei de detoxifiere, cu exceptia ca in acest moment vor fi incluse 3 mese pe zi, pepenele reprezentand gustarea dintre acestea. La prima masa se consuma un bol de cereale integrale cu lapte si o felie de branza. La pranz, carne de vita, de pui sau peste si o salata. La cina se consuma pepene rosu. Gustarea se serveste intre mic dejun si pranz, fiind constituita din 2-3 felii de pepene.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Aceasta dieta se urmeaza timp de doua saptamani, timp in care vei pierde intre 6 si 8 din kilogramele nedorite.

Citeste mai multe despre ce presupune aceasta dieta pe Kudika.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri