21 Ianuarie 2013 publicat în Sanatate 55 share-uri

Iata cateva informatii interesante despre legatura dintre dieta si creierul uman!

8. O cantitate minima de cofeina pe zi (o cana de cafea/espresso) ne ajuta sa ne trezim mai repede si sa fim plini de energie. Totusi, daca bem prea multa cafea, vom incepe sa ne simtim agitati, nu ne vom putea concentra asupra unui anumit lucru si nu ne vom putea pune gandurile in ordine.

Image © Sxc.hu

9. Legumele precum varza, broccoli sau conopida sunt extraordinare pentru memorie. La fel, daca vrei o memorie excelenta poti consuma oua. O dieta echilibrata stimuleaza creierul uman, lucru foarte important in ziua de astazi cand este nevoie sa ne amintim o cantitate mare de informatie.

10. Mai ales in societatea de astazi, nivelul ridicat de hormoni provocati de stres duc la comportamente compulsive. Unul dintre acestea este mancatul excesiv, deloc sanatos pentru organism. Asadar, este important sa avem un stil de viata echilibrat si o dieta sanatoasa care sa ne ajute sa eliminam stresul de zi cu zi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate

Foto front si main © Shutterstock - 7717150

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri