22 Ianuarie 2013 publicat în Sanatate 47 share-uri

Alege sa bei, in fiecare zi, o cana de ceai. Este un remediu simplu, natural si eficient.

Afara inca este frig… Sa ne incalzim cu o cana de ceai si sa aflam impreuna ce beneficii pentru organism ascunde aceasta!

Poti bea o varietate intreaga de arome de ceai fara sa te plictisesti.

Pentru a schimba gustul cafelei, putem sa adaugam lapte si sa ne jucam cu cantitatile de zahar ori indulcitor. Cand vine vorba de ceai insa, avem la dispozitie o gama variata de arome din care putem alege, fara sa ne plictisim vreodata - ceai verde, ceai negru, musetel, tei, mere, scortisoara, lamaie, portocala, cirese, iasomie etc. Putem alege intre arome lemnoase, dulci sau uscate si, datorita pretului accesibil, nu este nevoie sa bem doua zile la rand acelasi tip de ceai. Cand ne trezim dimineata si privim pe fereastra, putem sa ne alegem aroma de ceai in functie de dispozitia din ziua respectiva!

Image © Sxc.hu

O ceasca de ceai te ajuta sa te trezesti si te binedispune.

Prima inghititura de ceai pe care o servim dimineata ne energizeaza (nu doar cafeaua contine cofeina, ci si ceaiul) si ne pregateste pentru ziua ce urmeaza. Mai mult, aceasta bautura calda actioneaza si impotriva stresului. Daca la locul de munca ai multe sarcini de implinit si simti ca esti coplesita, refugiaza-te in ceai. In cel mai scurt timp acesta isi va face efectul asupra sistemului tau nervos si te va binedispune. Simplu, natural si eficient. Asa este ceaiul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Orice tip de ceai este extrem de bogat in antioxidanti.

Exista numeroase persoane care beau un pahar de vin la masa deoarece contine numerosi antioxidanti. Uita de vin si inlocuieste-l cu o ceasca de ceai care este bogat in antioxidanti precum flavonoidele si alti nutrienti extrem de benefici pentru functionarea inimii. Acesti antioxidanti prezenti in ceai te vor ajuta sa ‘arzi’ colesterolul rau din sange, pastrandu-l pe cel bun. Expertii in ceai mai sunt de parere ca aceasta bautura calda face minuni pentru organism scazand tensiunea arterial, prevenind blocarea arterelor si reducand riscul de cancer!

Image © Sxc.hu

Cand bei ceai, elimini din organism efectele daunatoare ale viciilor.

Exista mai multe studii ce sustin ca atunci cand bem ceai eliminam efectele daunatoare ale viciilor. Se spune ca ceaiul reduce efectul nicotinei asupra organismului.

Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri