26 Iulie 2012 publicat în Sanatate 1 share-uri

Desi pentru multi dintre noi consumul de iaurt este un obicei banal, acesta aduce numeroase beneficii pentru organismul nostru.

5. Consumul de iaurt scade nivelul de colesterol din organismul nostru.

Consumul de iaurt poate sa ajuta la scaderea nivelului de colesterol din organism tocmai datorita culturilor de bacterii ce il absorb, mentinandu-ne trupul sanatos. Asadar, iaurtul este extrem de benefic pentru persoanele ce sufera de afectiuni ale inimii.

Image © Sxc.hu

6. Consumul de iaurt scade tensiunea arteriala.

De multe ori, cauza unei tensiuni arteriale ridicate poate fi chiar lipsa din organism a calciului si a vitaminei D. Tocmai de aceea, consumul de iaurt (care este o sursa bogata de calciu di vitamina D) este recomandat persoanelor ce au nevoie sa isi tina tensiunea arteriala sub control.

7. Consumul de iaurt previne infectiile.

Asa cum am mentionat si mai devreme, culturile de bacterii din iaurt pot preveni infectiile de mai multe tipuri. De exemplu, consumul regulat de iaurt poate preveni atat infectiile vaginale, cat si pe cele intestinale. Se pare ca iaurtul este un aliment ideal pentru persoanele de orice varsta!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma Caria dentară – ce este și cum se tratează

8. Consumul de iaurt ne ajuta sa pierdem in greutate.

Iaurtul nu este doar sanatos pentru organismul nostru, ci ne ajuta si sa pierdem in greutate datorita faptului ca scade intensitatea senzatiei de foame si ne da o senzatie de satietate.

Image © Shutterstock - 2804296

Foto front si main: Shutterstock.com

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri