23 Iulie 2012 publicat în Sanatate 44 share-uri

Ceaiul verde accelereaza arderile, creste nivelul de energie si ne ajuta sa scapam de excesul de grasime si sa ardem caloriile in plus, reducand absorbtia lipidelor si a glucidelor.

Comunicat de presa

Ceaiul verde, cunoscut inca de acum cinci mii de ani, cu efecte terapeutice studiate de acum doua mii de ani, avea consemnate, in anul 2004, in baza de date PubMed, peste o mie de studii stiintifice. In anul 1211, calugarul japonez Eisai scria in cartea sa "Mentine-ti sanatatea, band ceai": "Ceaiul este un medicament miraculos pentru mentinerea sanatatii si are puteri extraordinare in prelungirea vietii". Astazi, aceste proprietati extraordinare nu mai sunt considerate miraculoase, fiind deja demonstrate si explicate stiintific.

Ceaiul verde: proprietatile extraordinare ale ceaiului verde

Astfel, stim ca ceaiul verde accelereaza arderile, creste nivelul de energie si ne ajuta sa scapam de excesul de grasime si sa ardem caloriile in plus, reducand absorbtia lipidelor si a glucidelor. In plus, ceaiul verde nu se rezuma la a ne reda silueta prin topirea grasimilor, ci previne, totodata, si aparitia ridurilor.

Cercetarile au evidentiat prezenta, in ceaiul verde, a teaninei, cafeinei si catechinelor, toate extrem de importante in procesul de slabire. Teanina produce o stare de relaxare si de buna dispozitie fara a cauza somnolenta. Tot teanina imbunatateste capacitatea de concentrare, invatare si memorare a creierului si creste nivelul cerebral de dopamina si de serotonina. In plus, ajuta la detoxifierea organismului, are efect energizant si este utilizata in tratarea oboselii cronice. Astfel, ceaiul verde poate juca un rol esential intr-o cura de slabire, pastrandu-ne capacitatile fizice si intelectuale la cote maxime si ajutandu-ne sa ne detoxifiem organismul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos

Foto interior si homepage: Wikimol - Wikipedia

Efectele benefice ale ceaiului verde

Efectele benefice ale ceaiului verde nu se limiteaza doar la curele de slabire. Inainte de toate, ceaiul verde previne o gama extrem de variata de boli, incepand cu infectiile virale sau bacteriene, intareste sistemul imunitar si reprezinta una dintre cele mai puternice surse de antioxidanti, reusind, astfel, sa asigure o excelenta protectie organismului nostru, stiut fiind faptul ca atacul permanent al radicalilor liberi asupra bunei functionari a celulelor este cauza unor boli dintre cele mai grave.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri