Studiind natura umana din perspectiva biologica si genetica, Helen structureaza fiinta umana in patru categorii genetice diferite: Exploratorul, Constructorul, Negociatorul si Conducatorul. Fiecare tip de personalitate este relationat cu cele patru tipuri de substante chimica care ne influenteaza in mod decisiv personalitatea.

Constructorii se conformeaza cu usurinta regulilor si normelor sociale. Pun pret pe traditii si pe respectarea acestora. Sunt sarguinciosi, metodici, iubesc ordinea si planificarile. Pot fi insa incapatanati si rigizi, refuzand uneori solutii excelente venind din partea celorlalti doar pentru ca acestea contravin principiilor personale. Sunt lipsiti de spontaneitate si flexibilitate si pot cadea cu usurinta in extrema pesimismului, a intransigentei, a rigiditatii. Pentru Persoanele-Constructor, familia este o prioritate. Sunt atasate de “acasa” si de sentimentul de confort pe care il poate conferi un camin. Au tendinta de a fi protectori cu cei dragi. Totodata. Constructorii nu stiu sa minta sau sa se prefaca, sunt precauti, conventionali, sociabili, orientati inspre comunitati si grupuri. Sunt de asemenea loiali, rezistenti si poseda abilitati manageriale remarcabile. Sunt deschisi cooperarii atata timp cat nu le este afectata necesitatea de securitate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv A contat cine a zbierat mai tare Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA

Constructorii sunt atrasi tot de Constructori, persoane care le sunt asemanatoare ca personalitate. Dintre toate relatiile, casniciile Constructor -Constructor sunt cele care au cel mai mare grad de durabilitate si se pot numara printre cele mai reusite. Cei doi parteneri pot cadea insa in capcana monotoniei si a traditionalismului, ajungand sa ramana intr-o relatie doar pentru ca “asa trebuie”, “asa se cade”.

Conducatorul Testosteronul este cel care predomina in mod decisiv structura de personalitate a Conducatorului. Conducatorul poate fi caracterizat prin capacitatea de concentrare si abilitatea de a lua decizii. Conducatorul este dur, agresiv uneori. Este individualist si analitic, adorand dezbaterile, adorand sa provoace discutii in contradictoriu. Persoanele –Conducator cred in spiritul competitivitatii si vor sa fie cele mai bune in ceea ce fac. Sunt ambitioase, practice, rationale, indraznete, directe, eficiente, iau rapid decizii. Au o mare putere de concentrare si nu accepta sa se conformeze. Situatiile dificile care apar pe neprevazute nu ii sperie, ci din contra. Ii provoaca si le testeaza viteza de reactie.

Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri