29 Ianuarie 2016 publicat în Psihologie 23 share-uri

Uneori, cei care au muncit foarte mult, cei care au pus foarte mult suflet in activitatea desfasurata se pot trezi dintr-o data, fara sa isi doreasca, ca se simt inutili si lasati in afara jocului.

Ce masuri trebuie sa luati:

1. Imediat ce remarcati starile descrise mai sus, la dvs sau la alte persoane, apelati la ajutor specializat: psiholog sau psihiatru.

2. Cautati sa va faceti un program zilnic de activitati.

3. Faceti o lista cu activitatile care va fac placere si un orar prin care sa va bucurati de viata.

Anxietatea pensionarii este o afectiune destul de grava, care, netratata la timp cu seriozitate se poate agrava, putand duce la: tulburari de comportament sau de personalitate. O data ce ati descoperit aceasta problema, faceti totul pentru a o rezolva.

Cornea Constantin, Psihoterapeut, este membru al Colegiului Psihologilor din Romania si Membru Asociatia de Hipnoterapie si Psihoterapie Cognitiv Comportamentala

Cabinet privat de psihoterapie Constantin Cornea
www.psievolution.ro
www.facebook.com/psihologconstantincornea?ref=hl

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)




Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri