18 Martie 2013 publicat în Psihologie 30 share-uri

Cu totii trecem, mai devreme sau mai tarziu, prin anumite deceptii in viata. Fie ca este vorba de o suferinta in dragoste, de o dezamagire profesionala ori familiala sau de o stare generalizata de tristete, acestea au puterea de a ne pune la un moment dat jos. Insa ele au intrat in viata noastra doar pentru a ne invata sa apreciem cu adevarat fericirea, linistea si speranta, aflate acum la doar...10 pasi vindecatori de noi.

Zambeste mai des si lumea iti va zambi la randul ei

Cand ne simtim la pamant, sa zambim ni se poate parea cel mai dificil lucru din lume. Insa, din fericire, putem face asta la inceput si fara sa o simtim din toata inima. Prin efortul nostru constient de a ne pune zambetul pe buze, ii transmitem de fapt universului ca suntem pregatiti pentru a primi bucuria in viata noastra.

In plus, odata ce incepem sa zambim, vom avea surpriza de a descoperi ca de fapt este mai simplu decat ne-am fi asteptat la inceput. Pentru ca zambetul exterior poate atrage zambetul nostru interior, care apoi se va reflecta cu putere pe chipul nostru si in cei din jur. Asa ca zambeste pe strada, zambeste in autobuz sau in metrou, iar cand o persoana de langa tine iti intoarce zambetul, vei stii cu siguranta ca esti pe drumul cel bun.

Simte ca lumea intreaga este a ta!

Fiecare dintre noi are posibilitati infinite pentru a trai exact viata pe care si-o doreste. Insa de multe ori suntem atat de prinsi in <confruntarea> cu cele mai marunte probleme cotidiene incat uitam ca scopul nostru pe acest Pamant este acela de a ne amplifica scanteia divina. Pana la urma, Dumnezeu nu este o divinitate asupritoare care ne pune piedici pentru a ne vedea in cele din urma doborati si umiliti. Din contra, El ne ofera toate oportunitatile de care avem nevoie pentru a creste pe plan sufletesc si spiritual. Important este sa ne dam seama de aceasta si sa descoperim in noi, pas cu pas, infinita deschidere catre prosperitate si fericire cu care Dumnezeu ne-a inzestrat pe fiecare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Gandeste-te cum le poti face o bucurie celorlalti

De multe ori, solutia cea mai la indemana pentru a ne ridica deasupra problemelor personale este sa ne concentram asupra bunastarii celorlalti. In loc sa te gandesti cat de rau iti este tie in acest moment, propune-ti sa aduci mai mult bine in viata unei alte persoane. Aceasta s-ar putea sa aiba nevoie de o luminita acum chiar mai mult decat tine.

Nu vorbim aici despre gesturi grandioase, ci despre orice lucru marunt pe care il poti face pentru aceea persoana, inclusiv sa ii trimiti un gand bun atunci cand treci pe langa ea pe strada. Iar in momentul in care gandurile sau actiunile tale se concentreaza asupra binelui acelei persoane, vei constata cu surprindere ca problemele tale fie nu mai au atata importanta pentru tine, fie se rezolva de la sine.

Foto@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri