18 Martie 2013 publicat în Psihologie 30 share-uri

Cu totii trecem, mai devreme sau mai tarziu, prin anumite deceptii in viata. Fie ca este vorba de o suferinta in dragoste, de o dezamagire profesionala ori familiala sau de o stare generalizata de tristete, acestea au puterea de a ne pune la un moment dat jos. Insa ele au intrat in viata noastra doar pentru a ne invata sa apreciem cu adevarat fericirea, linistea si speranta, aflate acum la doar...10 pasi vindecatori de noi.

Urmareste cu ochii mintii cum lumina coboara lent spre stomac si intestine, apoi cum iti invaluie in caldura ei umerii, bratele, antebratele, mainile si degetele. In continuare, lumina ajunge in zona bazinului, coborand prin coapse, genunchi, gambe si pana la degetele de la picioare. De fiecare data, ea elibereaza toate tensiunile si aduce o stare de relaxare completa in fiecare parte a corpului.

Apoi lumina se scurge in Pamant, unde duce cu ea toata energia negativa acumulata in corpul tau. Acolo ea se curata de toate impuritatile, spre a patrunde inapoi, curata si scanteietoare, prin talpile tale. Vizualizeaza cum ea urca in continuare pana in zona capului, energizand fiecare parte a corpului tau in parcursul ei ascendent. Apoi ea iese prin crestetul capului si se inalta deasupra ta, reintegrandu-se in fluxul energetic vindecator al Universului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Fii recunoscatoare pentru lucrurile bune din viata ta

In momentul in care te simti invadata de ganduri si emotii negative, incearca sa te concentrezi asupra partii pline a paharului. Nimic nu este numai rau sau numai suferinta in viata! De multe ori s-ar putea sa-ti dai seama ca de fapt exista in viata ta mai multe lucruri bune decat dezamagiri. Invata sa descoperi in fiecare zi lucrurile din viata ta pentru care esti recunoscatoare, cum ar fi faptul ca traiesti, ca ai (macar cateva) persoane dragi in viata ta, ca ai un loc de munca si/sau o situatie familiala stabila, ca ai doi ochi cu care poti observa frumusetile din jurul tau si o inima cu care te poti bucura de ele.

Bucura-te de placerile simple ale vietii

De cele mai multe ori, adevaratele momente de fericire sosesc in viata noastra atunci cand ne asteptam mai putin si au la baza lucruri atat de marunte...Te poti trezi mai devreme intr-o dimineata si sa ai surpriza sa vezi cel mai frumos si mai cald rasarit de soare. Sau te poti afla intr-o conversatie obisnuita cu partenerul de viata, cand la un moment dat ii surprinzi acel zambet sagalnic de care te-ai indragostit.

Lista poate continua, incluzand nu numai clipe de viata binecuvantate, ci si lucruri sau gesturi care iti fac cu adevarat placere. Printre acestea se pot afla: sa citesti o carte buna, sa iti cumperi tie insati un buchet de flori care iti place, sa faci o baie indelungata cu spuma, sa mergi fara umbrela prin ploaie s.a.m.d.

Foto@Depositphotos.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri