7 Martie 2012 publicat în Psihologie 13 share-uri

"Arta sterge din suflet praful vietii de zi cu zi" spunea Pablo Picasso. Probabil ca la aceasta concluzie au ajuns si oamenii care au decis sa scape de stresul zilnic, de tristete sau de experientele negative prin terapia cu arta.

Deseneaza, sculpteaza sau modeleaza pana cand esti multumit de rezultat. Foloseste culori care sa te relaxeze, sa te linisteasca si sa iti ofere o stare de bine.

Deseneaza afara alaturi de copii. Fa schita unei haine care ti-ar placea sa o porti intr-o zi. Deseneaza casa in care ti-ar placea sa locuiesti in viitor. Scrie o poveste pe care sa o oferi cuiva drag.

Apuca-te de arta culinara. Nu e nimic mai gustos si frumos decat o mancare gatita cu drag. Multe vedete au declarat ca gatesc pentru ca le relaxeaza.

Terapie pentru atingerea fericirii

Arta nu numai ca te poate ajuta sa iti infrunti fricile, sa iti eliberezi sentimentele negative sau sa te relaxezi, dar te ajuta si sa atingi un prag diferit: fericirea.


Deseneaza imaginea pe care o ai in minte atunci cand te gandesti la o zi perfecta. Fotografiaza locurile care iti plac, care iti amintesc de evenimente fericite din viata ta si fa-le un loc special in camera ta. Le poti inrama si le poti vedea in fiecare zi. Scrie o poveste despre un obstacol pe care l-ai trecut desi nu ai fi crezut niciodata ca vei putea. Te va face sa iti amintesti cat de norocos esti, care sunt lucrurile in viata care te fac fericit si pentru ce trebuie sa fii recunoscator. Apuca-te de gradinarit si fa-ti un spatiu verde in apartament.

Garbo.ro iti recomanda mai multe articole despre tine si familia ta:

Cum sa-ti transformi radical destinul karmic si sa atragi karma pozitiva in iubire

Lilith, Luna Neagra a Destinului: Karma, greseli ascunse si partea intunecata a personalitatii tale

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Garbo.ro - Ghidul tau si al familiei tale - pentru a primi mai multe articole despre tine si familia ta.

Garbo.ro te invita la comentarii: Tu cum iti vindeci sufletul?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri