Weleda extinde distributia produselor prezente pe piata din Romania si in magazinele Plafar. Produsele Weleda pot fi achizitionate si online, accesand site-ul www.plafar.net.

In afara de magazinele Plafar, produsele Weleda se gasesc deja in farmaciile Centrofarm, Dona, Catena si Remedio, farmacii independente, magazine bio/naturiste (MioBio, Napati, BioBunatati, BioGood), in centre pentru consilierea femeilor insarcinate, dar si pe online (CharityGift.ro; adevarulshop.ro). Pentru lista completa a locatiilor Plafar in care se gasesc produsele Weleda, accesati site-ul www.weleda.com.ro.

Despre Weleda „In armonie cu omul si natura - Din 1921”

Weleda a intrat pe piata din Romania in luna iunie 2010 si este singura companie producatoare de remedii si cosmetice naturale, organice si biodinamice de pe piata locala.

Weleda si-a inceput activitatea in anul 1921 la Schwäbisch Gmünd in Germania, ca laborator farmaceutic avand propriile culturi de plante medicinale. In prezent, Weleda este principalul producator de produse pentru ingrijirea holistica a corpului si de medicamente pentru terapii antroposofice si homeopate. Sarcina companiei este aceeasi inca de la infiintare si o reprezinta pastrarea, intarirea si redobandirea sanatatii omului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă

Despre Plafar

Magazinele Plafar numara in prezent 22 de locatii la nivelul intregii tari si ofera o gama larga de produse naturale, de la suplimente nutritive, ceaiuri, tincturi, sucuri, produse pentru sportivi, pana la cele mai fine cosmetice organice recunoscute la nivel international. In plus, Plafar acorda o importanta majora unui stil de viata sanatos si echilibrat, cu un impact minim asupra mediului incojurator, fapt ce se regaseste din plin in gama de produse bio comercializate, obtinute din ingrediente provenite din agricultura ecologica, care respecta principii cu beneficii directe asupra sanatatii si calitatii vietii. Prin intermediul site-ului www.plafar.net si a revistei Plafar, magazinele Plafar sunt mereu aproape de clienti, cu sfaturi si informatii utile.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri