12:09, 1 Septembrie 2011 publicat în Noutati

Inceputul toamnei aduce la ERA Park o serie de activitati speciale: cea de-a doua editie a Targului de Antichitati si Agro Bihor – Targul Fermierilor Bihoreni, editia 2011.

Datorita succesului primei editii, Targul de Antichitati revine la ERA Park pentru toti pasionatii de istorie. Astfel, pe 3 septembrie, intre 10:00 si 20:00 oradenii care viziteaza ERA Park se vor putea bucura de prezenta celor peste 40 de expozanti din intreaga tara si de peste hotare care vor aduce la Oradea cele mai frumoase colectii de Numismatica, Filatelie, Cartofilie, Decoratii, Medalii, Ceasuri, Tablouri si alte obiecte vechi.

Targul Fermierilor Bihoreni Agro Bihor se va desfasura intre 2 si 4 septembrie la ERA Park, asa cum s-au obisnuit oradenii in utlimii ani. Cei care viziteaza targul se vor putea bucura de prezenta a numerosi producatori si comercianti din intreaga tara si strainatate, care vor expune produse precum fructe, legume, flori si animale domestice si pana la masini, utilaje si echipamente agricole. In plus, oradenii vor avea parte de distractie traditionala cu programele artistice oferite de peste 25 de ansambluri populare din zona, de-a lungul tuturor celor trei zile. Targul este organizat de Camera Agricola a Judetului Bihor, Consiliul Judetean Bihor si Era Park Oradea.

Duminica, pe 4 septembrie, continua si Lectia de Aikido sustinuta de maestrii de la Clubul Dojo Maya Vital de la ora 11:00. Cei care vor sa invete tehnici de autoaparare specific japoneze vor avea la dispozitie un curs de peste o ora la care participarea este gratuita.

Citeste si:
Cum poți mânca mai sănătos de Paște
 Cum poți mânca mai sănătos...

Si in aceasta saptama continua la ERA Park campania Back to School, o campanie la finele careia micutii scolari vor avea ocazia sa primeasca un ghiozdan modern, complet echipat. Promotia va avea loc in perioada 26 august – 25 septembrie si va pune la bataie 20 de ghiozdane pline, in fiecare saptamana. Pentru a intra in tragerea la sorti oradenii vor trebui sa achizitioneze produse de minim 50 de RON din magazinele din ERA Park.

Accesul la ERA Park se poate face cu urmatoarele mijloace de transport in comun: Nr. 23 din Cartierul Cantemir si Nr. 19 din Cartierul Rogerius (ambele linii circula din ora in ora).

Citeste si:
Lidl România, în parteneriat cu rețeaua Băncilor pentru Alimente,...
Lidl România, în parteneriat...

ERA Shopping Park este cel mai mare proiect comercial dezvoltat in Oradea, la finalizarea sa urmand sa beneficieze de o suprafata construita de aproximativ 78.000 mp cu o suprafata inchiriabila de 62.500 mp. Proiectul este format dintr-o galerie comerciala de 7.500 mp NLA si peste 40 de magazine, avand ca ancore solide hypermarket-ul Carrefour (15.100 mp NLA), Bricostore DIY (9.592 mp NLA) si Altex Megastore (3.192 mp NLA) – deschise din 2009, plus, in viitor, Mobexpert (8.000 mp NLA) si Cinema City (3.000 mp NLA). Cu peste 70 de magazine in oferta, Mall-ul este programat pentru deschidere in toamna 2011. Parcarea exterioara ofera peste 2.000 de locuri.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri