Compania PLANTEXTRAKT lanseaza pe piata din Romania o combinate unica de probiotice vitale functionalitatii normale a microflorei intestinale, BIOFLORAN si BIOFLORAN JUNIOR.

Probioticele sunt microorganisme vii ce populeaza tractul digestiv si care joaca un rol important in imbunatatirea florei intestinale si in fortificarea sistemului imunitar.
Tractul digestiv normal contine aproximativ 400 tipuri de bacterii benefice ce împiedică dezvoltarea bacteriilor dăunatoare si contribuie la mentinerea unui sistem digestiv sănătos. Cele mai comune grupuri de bacterii probiotice sunt cele ale acidului lactic (populează predominant intestinul subtire) si bifidobacteriile (mai frecvente la nivelul colonului).
Terapiile cu antibiotice, dieta necorespunzatoare, stresul, anticonceptionalele precum si unele boli digestive pot perturba echilibrul florei bacteriene atat la adulti cat si la copii. Cele mai frecvente consecinte ale acestui dezechilibru sunt: balonarea (flatulenta), diaree sau constipatie, crampele sau durerile abdominale.

BIOFLORAN este o combinatie de 5 tipuri de bacterii probiotice si un prebiotic (inulina - extras din radacina de cicoare), ce inglobeaza efectele favorabile ale fermentilor lactici si a bifidobacteriilor asupra sanatatii tubului digestiv.

BIOFLORAN este indicat in :
– Mentinerea sanatatii tubului digestiv
– Reglarea tranzitul intestinal
– Preventia si combaterea diareii postantibioterapie
– Cresterea imunitatatii si imbunatatirea starii generale de sanatate

BIOFLORAN este disponibil in 2 forme de prezentare, capsule pentru adulti(6 miliarde de bacterii probiotice) si pliculete pentru copii (3 miliarde de bacterii probiotice) ce se administreaza astfel:
– Adulti şi copii peste 12 ani: o capsulă de 1-3 ori zi, administrate cu un pahar cu apa, după mese
– În cazul tratamentelor cu antibiotice se administrează la 3 ore după antibiotic si se continuă 7 zile după terminarea tratamentului antibiotic
BIOFLORAN se gaseste in farmacii si magazine naturiste la pretul de :
BIOFLORAN capsule: 19,00 ron
BIOFLORAN plic: 20,36 ron


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri