Piccolo se adapteaza oricarui spatiu, gasindu-si usor locul in fiecare colt al casei si animand atmosfera datorita design-ului original. Cu siguranta va atrage toate privirile atunci cand vei prepara cele mai sofisticate bauturi in Ajunul Craciunului.

Rosul pasiunii se potriveste persoanelor dinamice care vor sa aduca o pata de culoare in viata si casa lor, negrul este ideal pentru persoanele elegante, albastrul aparatului Piccolo indeamna la reverie si relaxare, iar modelele in nuanta alba sunt favoritele celor cu o personalitate melancolica.

Fiecare dintre cele trei modele NESCAFE Dolce Gusto va aduce coffee shop-ul in casa ta, oferind o aroma diferita si un gust intens in noua variante de bauturi. In perioada Craciunului, te vei putea delecta, impreuna cu cei dragi, cu aroma puternica a unui Espresso, rafinamentul unui Caffe lungo, cu un Cappuccino catifelat, un Latte Macchiato elegant, un Chococino delicat, un Espresso Intenso pentru a te umple de energie sau cu sofisticatul Cortado. In plus, acum NESCAFE Dolce Gusto te surprinde cu doua noi bauturi: Caffe Lungo Decaf, pentru persoanele care vor sa se bucure de savoarea cafelei in serile de iarna si prima bautura pentru copii, deliciosul Nesquik, cu gust intens de cacao.

Tot ce trebuie sa faci este sa iti alegi favoritul si anul acesta Craciunul va fi cu totul altul!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri