Cafeaua din Ganoderma contine doar 9 mg de cofeina, in timp ce cafeaua obisnuita contine 135 mg.

Suntem obisnuiti sa ni se spuna ca organismul nostru se poate confrunta cu anumite probleme daca bem cafea in mod regulat. Cu toate acestea, cafeaua din Ganoderma este chiar indicata, fiind cunoscuta si sub numele de „cafeaua sanatoasa”. Ea stimuleaza capacitatea de aparare a organismului, regleaza glicemia, creste concentratia de oxigen din sange, reduce oboseala, stimuleaza vitalitatea, imbunatatete memoria, reduce tensiunea si mareste puterea de concentrare.

Cafeaua din Ganoderma contine doar 9 mg de cofeina, in timp ce cafeaua obisnuita contine 135 mg, Coca-Cola dietetica 46 mg, iar o tableta de ciocolata neagra detine 22 mg de cofeina. Multe dintre proprietatile sale sunt folosite in tratamentul bolilor reumatismale degenerative, cum ar fi Alzheimer.

In cosmetica, cafeaua Ganoderma poate fi utilizata pentru a corecta imperfectiunile fetei (acnee, cicatrici) si pentru a repara daunele cauzate de soare. Cu toate acestea, nu toate produsele de acest gen sunt bune, existand sortimente de cafea cu un procent mai mic de extracte din ciuperca rosie. De aceea, este bine ca inainte de a achizitiona un astfel de produs, sa va uitati la gramajul acestui ingredient.

Puteti gasi cafea din ciuperca Ganoderma in cadrul expozitiei Tea&Coffee Festival. Singurul festival din Romania dedicat ceaiului si cafelei va avea loc in saptamana 6-12 septembrie 2010, la Palatul Sutu si in locatiile partenere. Pentru a afla mai multe informatii despre acest eveniment, accesati www.tea-coffee.ro sau vizitati pagina de Facebook Tea&Coffee Festival.

Foto front si main: By Evgeny Karandaev /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri