Produs premium in categoria de guma de mestecat, 5 Pulse se adreseaza tinerilor care vor sa se evidentieze, sa impuna noi trenduri si vor permanent sa experimenteze. Gustul 5 Pulse de o intensitate aparte, creat printr-o formula inovatoare, surprinde prin senzatia de durata.

Seductia si intensitatea senzatiilor experimentate la Tropice ne sunt aduse de cea mai noua guma de mestecat de la Wrigley: 5 Pulse.

Produs premium in categoria de guma de mestecat, 5 Pulse se adreseaza tinerilor care vor sa se evidentieze, sa impuna noi trenduri si vor permanent sa experimenteze. Gustul 5 Pulse de o intensitate aparte, creat printr-o formula inovatoare, surprinde prin senzatia de durata. Astfel, noua aroma tropicala va delecta toate simturile celor pregatiti sa incerce un gust diferit.

5 Pulse este provocator si prin designul unic al pachetului. Ambalajul este unul sofisticat, precum un accesoriu la moda, creat in tonuri de negru si galben care ii confera eleganta.

„5 Pulse este a treia aroma a brandului nostru, creat pentru a stimula toate simturile. Este un produs unic, ce pastreaza toate elementele inovatoare ale brand-ului 5 , deja cunoscute si foarte apreciate de consumatorii nostri. In plus, aroma tropicala este surprinzatoare si incitanta si te duce cu gandul la o vacanta memorabila intr-o zona exotica. Tinerii care apreciaza marca 5, vor fi incantati sa descopere ca oferta s-a imbogatit acum cu o noua aroma, unica, de fructe tropicale.” declara Marian Chiraches, Brand Manager Balkan East Wrigley.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest

Primele doua variante ale gumei de mestecat 5 sunt Cobalt cu aroma de menta racoritoare si Electro cu aroma de menta electrizanta.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri