NATIONAL GEOGRAPHIC PREZINTĂ UN NOU SERIAL CAPTIVANT FOTOGRAF DE LA REGIZORII E. CHAI VASARHELYI ȘI JIMMY CHIN, CÂȘTIGĂTORI AI PREMIILOR OSCAR, BAFTA ȘI EMMY

Comunicat de presă

FOTOGRAF ne poartă într-o aventură antrenantă alături de o serie de povestitori vizuali extraordinari din întreaga lume, împreună cu importanți regizori de filme documentare. Fiecare episod urmărește povestea fascinantă a unor fotografi emblematici - Cristina Mittermeier și Paul Nicklen, Dan Winters, Campbell Addy, Krystle Wright, Muhammed Muheisen și Anand Varma - surprinși în timp ce lucrează cu pasiune pentru a crea imagini memorabile, care vor trece testul timpului. Fiecare episod urmărește viața unui fotograf de la copilăria și începuturile carierei până la perspectivele și demersurile zilnice. Prin povești personale, arhive bogate, interviuri captivante și filmări autentice din misiunile lor curente, veți avea o privire în profunzime asupra evoluției fiecărui artist, dezvăluind modul în care și-a găsit chemarea în spatele obiectivului și cum a creat imagini extraordinare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii

National Geographic a anunțat și numele celor opt regizori recunoscuți care au dat viață poveștilor fiecărui fotograf. De la viziunea pătrunzătoare a duo-ului premiat E. Chai Vasarhelyi și Jimmy Chin ("Free Solo") la regia abilă a lui Marshall Curry ("Racing Dreams"), Pagan Harleman ("The Trade"), Crystal Kayiza ("Rest Stop"), Sam Pollard ("MLK/FBI"), Kristi Jacobson ("Solitary") și Rita Baghdadi ("Sirens"), fiecare episod este o aventură colectivă și uimitoare din punct de vedere vizual, care invită telespectatorii într-o lume captivantă în care fiecare cadru spune o poveste inspirată și evocatoare.

"FOTOGRAF este o dovadă a angajamentului National Geographic de a oferi narațiuni extraordinare care stârnesc curiozitatea și lasă un impact de durată asupra telespectatorilor noștri", a declarat Tom McDonald, vicepreședinte executiv, Global Factual and Unscripted Content. "Asocierea deloc întâmplătoare a acestor regizori vizionari cu fiecare fotograf în parte surprinde esența creativității lor și prezintă eforturile extraordinare pe care le fac pentru a redefini limitele povestirii vizuale."

De peste 135 de ani, National Geographic a construit o moștenire istorică în domeniul povestirii vizuale, prezentând o lume interconectată prin intermediul muncii a mii de fotografi renumiți. Cu milioane de imagini care circulă cu viteză zilnic în știri și în rețelele sociale, poate fi dificil să te concentrezi asupra unei singure imagini care surprinde un moment mai mult decât oricare altul. Tocmai lucrul acesta îl fac acești fotografi - folosesc puterea narațiunii vizuale pentru a surprinde viața în mișcare, arătându-ne lumea într-un mod diferit. FOTOGRAF depășește statutul unei emisiuni de gen explorând în profunzime forțele care îi conduc pe acești fotografi pasionați în căutarea perfecțiunii vizuale.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri