8 Martie 2024 publicat în Noutati 2 share-uri

HOMELUX, magazin de mobilă și decorațiuni, pune accentul pe inovație și calitate și ne surprinde cu produse inedite pentru România. De data aceasta, compania vine în întâmpinarea clienților cu mobilier de terasă și grădină din aluminiu șlefuit, un produs unic pe piața românească. Este o soluție net superioară în comparație cu mobilierul din aluminiu vopsit, îmbinând durabilitatea pe viață cu eleganța.

Comunicat de presă

Terasa sau grădina casei sunt cel mai bun loc pentru relaxarea întregii familii în perioada sezonului cald. Foarte multe activități distractive și relaxante se pot desfășura aici, așa că este indicat sa fie creat un spațiu confortabil, care să nu necesite înlocuirea lui după un anumit timp. Din acest motiv, și nu numai, devine imperios ca orice proprietar să înțeleagă că cea mai potrivită alegere este mobilierul de terasă din aluminiu șlefuit. Acesta poate fi amplasat în cel mai interesant loc al curții, fără să fie vreodată înlocuit cu alte piese, căci, din fericire, acest mobilier nu va suferi niciun fel de modificare a aspectului său indiferent de intemperiile vremii.

Principalele avantaje ale mobilierului din aluminiu șlefuit de la Homelux:

Durabilitate excepțională: Spre deosebire de mobilierul din aluminiu vopsit, mobilierul de terasă din aluminiu șlefuit nu se deformează și nu ruginește, fiind conceput pentru a rezista în condiții extreme.

Materiale de înaltă calitate: Materialele folosite în fabricarea acestui mobilier sunt similare celor utilizate în industria aeronautică, garantând calitate și fiabilitate.

Stabilitate și robustețe: Procesul de șlefuire conferă structurii mobilierului o stabilitate sporită și o rezistență sporită la impact.

Estetică superioară: Suprafața netedă și lucioasă a aluminiului slefuit conferă mobilierului un aspect elegant, completând perfect orice design de terasă sau grădină.

Mentenanță redusă: Datorită rezistenței sale la intemperii și coroziune, mobilierul din aluminiu șlefuit necesită mai puțină întreținere și poate fi lăsat în aer liber chiar și în condiții meteorologice extreme fără a se deteriora.

“Alegerea mobilierului din aluminiu șlefuit pentru terasă și grădină este o decizie inteligentă pentru oricine caută durabilitate și eleganță în amenajarea spațiilor exterioare. Suntem mândri să le oferim clienților noștri o opțiune durabilă, rezistentă și rafinată pentru amenajarea terasei sau grădinii”, au declarat reprezentații companiei Homelux.

Mobilierul de terasă din aluminiu șlefuit este acum disponibil pe homelux.ro sau în magazinele fizice Homelux din Focșani (Str. Aleea Parc nr. 2) și Râmnicu Vâlcea (River Plaza Mall, Calea lui Traian nr. 121).


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri