Dacă vă place manichiura cu gel, strălucitoare, rezistentă dar îndrăgiți și micuțele fursecuri cu bezea și cremă - macarons - atunci vă veți îndrăgosti de aceste seturi de bază pentru manichiură și geluri în culori care de care mai pastelate, numite sugestiv Le Mini Macaron

Proiectate pentru a asigura o manichiură perfectă în doar 15 minute, seturile Le Mini Macaron reprezintă o inovație absolută în domeniu, fiind totodată extrem de atractive, datorită designului lămpii, ce împrumută forma renumitelor fursecuri franțuzești.

Imaginați-vă cât de plăcut va fi să întindeți o mână cu o manichiură perfectă spre platoul cu dulciuri de la diversele petreceri prilejuite de sărbători!

Manichiură pe care ați realizat-o chiar voi, în confortul locuinței, la un cost rezonabil, fără stresul așteptării unei programări la un salon, dar cu aceeași culoare rezistentă, cu efect glowy.

Cu o prezență consolidată pe scena internațională, după ani în care am privit pofticios clipurile unor renumiți influenceri de pe Tik Tok și Instagram, fani declarați ai produsului Le Mini Macaron, acesta este disponibil acum și în România pe site www.leminimacaron.ro.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Aici puteți descoperi nenumărate nuanțe de geluri, precum și multe alte accesorii, menite să vă înfrumusețeze unghiile și mâinile.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri