Nu există o modalitate mai bună de a simți spiritul verii decât cu piese create special pentru asta. Bucură-te de vibe-ul mediteranean, care pune accent pe spiritul de aventură, culori calde și siluete ușoare și fluide. Descoperă în cele mai tari și mai râvnite colecții de capsulă de vară ale sezonului, pofta de plajă și de vacanță și fii gata să îți selectezi destinația.

Comunicat de presă

Fie că alegi să îți petreci vara pe plajele sălbatice din sud, fie că alegi să explorezi istoria orașelor din Europa, există o piesă care nu trebuie să lipsească din bagajul tău - costumul de baie. Oriunde ai ateriza, acest item este un must-have, pentru că nu știi niciodată unde poți găsi cea mai apropiată piscină, chiar și în vârf de munte.

Pentru aparițiile în care vrei să arăți stylish, dar fără să depui prea mult efort, optează pentru costumul de baie ca piesă de bază. Îl poți combina cu o pereche de pantaloni vaporoși din in și sandale plate, pentru un look effortless, dar elegant. Dacă preferi ținutele sporty, dar îți place să le integrezi într-un stil casual, poți opta pentru un costum de baie într-o nuanță basic, dar cu un twist, pe care îl poți combina cu o pereche de pantaloni sport low-rise și sneakerșii tăi preferați. Adaugă și o pereche de ochelari de soare statement și în mod clar vei fi o apariție! Alege un costum de baie cu printuri sau culori vibrante pentru un touch jucăuș, demn de sezonul estival.

Te-ai întors din vacanță îndrăgostită de câteva items de plajă pe care ai vrea să le porți mai des, dar nu ai stabilit încă o nouă escapadă? Nu te întrista! Poți integra cu ușurință articolele de beachwear în ținutele de zi-cu-zi cu câteva sfaturi și trucuri de styling. Outfiturile masculine de vară sunt exemplul perfect! O pereche de shorts combinați cu un tricou cu un imprimeu estival și o cămașă oversized creează un look lejer, perfect pentru orice moment al zilei.

Poți adăuga puțină culoare și textură apelând la o pereche de pantaloni de plajă, în care te vei simți bine chiar și în zilele toride. Pentru ieșirile cu prietenii, în care vreți să check off cele mai cool terase din oraș, completează outfitul cu o pereche de ochelari de soare în culori vibrante, care să te scoată din anonimat. Nu uita de bijuterii și de accesoriile care să te ferească de soare! Un beanie cu imprimeuri vesele poate fi alegerea perfectă pentru a te proteja.

Să nu uităm de un item valoros în jurul căruia să îți construiești outfitul - rochia de plajă. Combin-o cu o pereche de sneakersi albi sau papuci cu toc comfy și o geantă cross body pentru o zi în care ai planificat o sesiune de shopping. Sau accesorizeaz-o cu o pereche de pantofi eleganți pentru un party la amurg.

Overall, nu îți fie teamă să combini și să asortezi piesele tale preferate de plajă cu hainele și accesoriile obișnuite. S-ar putea să fii surprinsă de look-urile create, care, cu siguranță, vor întoarce toate privirile celor din jur.

Dacă ești în căutare de inspirație pentru outfituri vara aceasta, pe www.zalando.ro găsești cea mai variată selecție de fashion, cu piese inedite și colecții actualizate pentru ca tu să te exprimi liber de fiecare dată.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri