Acceptă provocarea Protinol™! Recâștigă anii de colagen pierdut și observă 7 beneficii anti-îmbătrânire în doar 7 zile cu Anew Power Duo

Avon prezintă Anew Power Duo, produsele care ajută la restabilirea unui aspect mai tânăr al pielii, reducând liniile fine și ridurile în doar 7 zile.

Comunicat de presă

Serul și crema pentru ochi Anew Power contribuie la o piele mai suplă, mai plină și mai fermă, datorită celei mai noi tehnologii cu Protinol™, premiată internațional și a niacinamidei, îmbunătățind netezimea, fermitatea, elasticitatea și suplețea pielii.

CE ESTE PROTINOLUL?

Protinolul™ este ingredientul patentat exclusiv Avon, care ajută la refacerea atât a colagenului 1, cât și a colagenului 3, aducându-l mai aproape de raportul optim, de obicei găsit doar la bebeluși. Colagenul 3, cunoscut drept colagenul pielii de bebeluș, realizează un schelet ce permite legarea colagenului tip 1. Cele două tipuri de colagen formează astfel un duo perfect, condiție esențială pentru o piele cu aspect mai tânăr.

ÎNCEARCĂ RUTINA DE ÎNGRIJIRE ÎN 2 PAȘI SIMPLI:

Pentru a te bucura de o piele fermă și cu un aspect tânăr, introdu în rutina ta zilnică serul și crema pentru ochi Anew Power.

Pasul 1: Crema pentru ochi Anew Power

  • Pielea devine mai netedă
  • Liniile fine și ridurile sunt reduse
  • Oferă un aspect luminos întregii zone a ochilor

Pasul 2: Serul Anew Power

  • Serul Anew Power cu Protinol™ reduce până la 7 semne de îmbătrânire în doar 7 zile:

1. netezește pielea

2. hidratează intens

3. reduce liniile fine și ridurile

4. oferă fermitate pielii

5. redă strălucirea

6. îmbunătățește elasticitatea

7. minimizează aspectul porilor

“Rutina cu Protinol™ este de departe rutina la care pielea mea a reacționat cel mai bine și cel mai rapid. După primele zile de folosire am sesizat un aspect mai uniform al tenului, porii de pe aripile nasului au fost micșorați, iar petele lăsate de accidente acneice diminuate. Ca notă generală, pielea se simte hidratată în profunzime, ca și cum ar fi profund hrănită, iar liniile fine nu se mai observă ca înainte”, a precizat Monica Bîrlădeanu, Ambasador AVON.

“Am fost uimită să văd că noua cremă pentru ochi Anew Power reface anii de colagen în doar 7 zile. În medie, participanții la studiu au observat o reducere medie de 10% a numărului de linii fine și riduri prezente în jurul ochilor. Mai mult, sondajul nostru a arătat că 73% dintre respondenți au observat o piele mai fină, 88% au fost mulțumiți de rezultatele obținute cu ajutorul acestui produs și un procent uriaș de 92% ar recomanda acest produs altor persoane”, a declarat Dr. Zoya Diwan, Expert în Domeniul Clinic și Dermatologie Estetică.


Ambele produse sunt potrivite pentru toate vârstele și toate tipurile de ten.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri