Mesajul din spatele colecției Weekend Max Mara pentru Primăvară/Vară 2023 este pozitivitatea și expresia gândirii libere. “ Living in the Weekend” reprezintă atât un stil de viață, cât și o atitudine pozitivă asupra existenței.

Comunicat de presă

Imaginează-ți că te plimbi pe străzile Londrei, pline de oameni și locuri. Lasă-te cufundată în atmosfera orașului și profită la maximum de ceea ce are de oferit. Această este atitudinea Weekend Max Mara pentru sezon; poți simți vibrațiile unui weekend perfect, fie că trăiești viața la oraș sau te pierzi în peisajul rural.

Colecția de Primăvara/Vară 2023 combină diverse imprimeuri pe fuste, topuri, rochii și eșarfe sau propune ținute din denim și tricotaje supradimensionate cu dungi colorate. Clasisul trenci, regăsit în fiecare colecție, că o semnături a brand-ului, rămâne în continuare o piesă statement. Accesoriile sunt încă o dată prezente, voluminoase și în culori vibrante precum galben, portocaliu sau verde.

Nouă colecție “Living în the” Weekend Max Mara se gaseste în magazinul din Băneasa Shopping City, unde am organizat un eveniment privat, o ocazie unică pentru invitații din presă, bloggeri și influenceri să se bucure de piesele colecției.

Printre invitatele care ne-au bucurat cu prezența, s-au numărat Andreea Berecleanu, Dana Săvuică, Sonia Argint, Simona Țăranu, Diana Bart și multe alte apropiate ale brand-ului.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri