Cu un design minimalist, dar în același timp premium, Davidoff Café vine în atenția pasionaților de cafea, cu ambalaje noi pentru toată gama Davidoff. Noul design te poartă într-o călătorie în care inspirația, minuțiozitatea și notele de gust creează o întreagă experiență memorabilă. 

Comunicat de presă

Pornind de la filosofia din spatele aromelor cafelei Davidoff, Zest for life este despre a surprinde momentele în care noile senzații îți oferă experiențe multisenzoriale – de la look-ul rafinat, elegant și modern până la gustul captivant al cafelei care și-a păstrat în continuare aceeași calitate și savoare și care reușește să încânte până și cele mai rafinate gusturi. Mai mult decât un simplu mijloc de a garanta prospețimea, noul ambalaj se adresează celor cu un simț estetic modern.

Culeasă din cele mai bune regiuni de cultivare a boabelor de cafea din lume și prăjită după rețete proprii, Davidoff Café te transcede într-o lume de răsfăț a simțurilor, creând momente memorabile prin aromă și aspect.

Diversitatea gamelor, la care se adaugă și lansările speciale ale edițiilor limitate din fiecare an, sunt create pentru experiențe nuanțate și complexe, lucru care se reflectă în selecția atentă a boabelor de o calitate excepțională, precum și în combinațiile unice, în finisajele premium și în designul exclusivist.

Cafea superpremium cu origini din America Centrală și de Sud care îmbină contemporanul cu tradiția

Sortimenul Davidoff Espresso 57 este obținut printr-un proces de prăjire tradițională a boabelor 100% Arabica în tambur, ce oferă o aromă completă și delicată, respectând toate caracteristicile unui espresso. Secretul cafelei Davidoff Espresso 57 constă în îmbinarea perfectă a temperaturii cu timpul de prăjire, fiind creată pentru acele momente unice de răsfăț ale simțurilor. Astfel, calitatea gustului desăvârșit, la care se adaugă un nou ambalaj premium, oferă o experiență completă celor care își doresc să se bucure de gustul unei cafele contemporane, cu tradiție și poveste.

Davidoff Espresso 57 este disponibil în trei variante: cafea prăjită și măcinată (250g), cafea instant (100g) și cafea boabe (500g). Secretul acestei game constă în echilibrul fin dintre timpul și temperatura de prăjire, care conferă acestui sortiment o prăjire intensă, specială, la care se adaugă ușoare note de ciocolată neagră.

Mai multe informaţii despre Davidoff Café găsiţi la: https://www.zinodavidoff.com/ro/cafea


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri