Pentru fiecare din aceste evenimente primești un bilet gratuit la fiecare bilet cumpărat

Berăria H – Orașul cu Chef De Viață – intră în cursa ofertelor de Black Friday cu bilete 1+1 GRATIS la zeci de evenimente care vor avea loc anul acesta sau la începutul anului viitor. Oferta este valbilă exclusiv pe platforma de ticketing YellowTickets.ro – unul dintre cei mai noi vânzători de bilete online de pe piață.

În lista de evenimente incluse în ofertă se regăsesc nume importante precum Irina Rimes, Pepe, Cargo, Typpo, The Motans, Taxi, Antonia etc. Pentru fiecare din aceste evenimente primești un bilet gratuit la fiecare bilet cumpărat, indiferent de categorie. Singura limită de care trebuie să se țină cont este însă numărul de locuri disponibile, după cum atenționează și Cătălin Roman-Popovici, Directorul de Marketing al Berăriei H:

“Este cel de-al doilea an consecutiv în care Berăria H intră în frenezia ofertelor de Black Friday, deci știm din experiența anului trecut că oamenii chiar își doresc un impuls de a ieși din casă mai des. Și anul acesta ne așteptăm la vânzări de bilete record în ziua de 15 noiembrie fiindcă avem o ofertă de care ți-e foarte greu să nu profiți: bilete 1+1 cadou la concertele artiștilor tăi preferați. Cum să ratezi așa ocazie?”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback

Dintre concertele cele mai așteptate care fac parte din oferta de Black Friday amintim: Irina Rimes – 16 noiembrie, Nicolae Botgros & Orchestra Lăutarii din Chișinău – 19 noiembrie, Alina Eremia – 23 noiembrie, The Motans – 2 Decembrie, Stand-Up Comedy: Bordea, Vio, Costel, Natanticu, Sorin Pârcălab, Sergiu Mirică – 9 decembrie, Kempes – 27 decembrie, Cargo – 8 februarie, Antonia – 15 februarie, iar lista continuă pe www.berariah.ro!

Situată pe Șoseaua Kiseleff, nr. 32, Parc Herăstrau (fostul Pavilion H), Berăria H este cel mai mare restaurant din București și una din cele mai mari locații de evenimente din țară. De asemenea, Berăria H  este recunoscută drept cea mai mare berărie din Sud Estul Europei și dispune de o capacitate de aproximativ 2000 locuri în interior și 1000 de locuri pe terasă. Până în prezent, la Berăria H au fost organizate peste 2500 de evenimente, iar Orașul cu Chef de Viață numără peste 500 000 de vizitatori în fiecare an.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri