Cel mai recent numar al Revistei NUNTA, The Show & Venues Edition, ofera toate raspunsurile la intrebarile pe care si le pun cei ce se pregatesc pentru marele eveniment din viata lor: nunta.

comunicat de presa

Iti prezentam wedding planners din toata tara, iti aratam cele mai potrivite locatii pentru nunta si iti dezvaluim secretele expertilor in entertainment. Trebuie doar sa alegi din multitudinea de informatii oferite de noi ce crezi ca se pliaza cel mai bine pe visul si dorinta ta de a avea nunta perfecta.

In numarul 16 al Revistei NUNTA, The Show & Venues Edition, intr-un pictorial nonconformist si un interviu cu raspunsuri sincere, neinvaluite in stereotipii, o descoperim pe Sore: iubita, mama, fiica, femeia implinita din spatele artistei consacrate.

foto Cristian Pana/ Revista Nunta

Wedding planners si floristi din Bucuresti, Cluj, Craiova, Constanta, Bacau, iti pun la dispozitie intreaga lor creativitate si experienta ca sa te inspire si sa iti ofere siguranta ca odata lasata nunta in grija lor, totul va fi la superlativ.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Împreună în arte și simțiri EXPOZITIA SI GALA FABULOUS OVER 40 Cum poți prelua controlul corpului tău prin alimentație și mișcare

Pentru cei care viseaza o nunta ca-n povesti, locul perfect pentru desfasurarea ei poate fi o sala de bal, un conac sau pe marginea piscinei. Ideile ti le oferim noi, iar decizia iti apartine.

In acest numar al revistei, Nouria Nouri, editorul coordonator al Revistei NUNTA  i-a invitat pe expertii in entertainment: Catalin Maruta, Bella Santiago & Trupa Jukebox si Mirela Retegan sa dezvaluie secretul unei nunti reusite din punct de vedere al show-ului.

foto Andrei Apostol/ Revista Nunta

Ca de fiecare data, nu lipsesc pictorialele fashion pline de culoare, iar in acest numar dedicat show-ului, cei din jurul prezentatoarei Ana Barbu, protagonista pictorialului “Frumoasa din padurea descantata”, sunt componentii formatiei Mahala Rai Banda.

foto Cristian Pana/ Revista Nunta

N-am uitat nici sfaturile de beauty, fashion si nici sursa de inspiratie reprezentata de rubrica Real Wedding, acolo unde mirii impartasesc experienta nuntii lor.Toate acestea si inca multe alte subiecte utile si interesante le gasesti in Revista NUNTA, nr. 16, The Show & Venues Edition.

Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie Cum să restabilești echilibrul natural al florei vaginale: soluții de durată, ușor de aplicat  

Gasiti mai multe detalii pe revistanunta.ro sau pe pagina de Facebook Revista NUNTA.

Revista NUNTA este o publicatie-premium, un exercitiu de virtuozitate jurnalistica, vizuala si conceptuala, aflata pe piata din Romania inca din anul 2015.

POTI ACHIZITIONA REVISTA DIN RETEAUA NATIONALA INMEDIO, DE LA CHIOSCURILE DE PRESA PARTENERE SAU ONLINE.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri