Care sunt cele mai urmarite destinatii de catre romani in 2019 si cat ii va costa pe calatorii care vor sa petreaca Pastele peste hotare, comparativ cu anul precedent.

Care au fost cele mai cautate destinatii din punctul de vedere al hotelurilor in 2019

momondo.ro a analizat, de asemenea, cautarile pentru hoteluri pentru a afla ce spun aceste rezultate despre cele mai populare destinatii si care sunt preturile la care romanii se pot astepta cand rezerva camerele de hotel. Puerto de la Cruz, acest oras al primaverii eterne aflat in nordul Insulei Tenerife, a fost cea mai cautata destinatie de Paste in ceea ce priveste cazarea, urmat de doua destinatii turcesti: Istanbul si Pamukkale.

Moscova, impreuna cu orasul maltez Golful Saint Paul, primele doua cele mai cautate destinatii in 2018 din punctul de vedere al cazarii, au iesit complet din top 10 facand loc altor destinatii precum Amsterdam sau Göreme (al treilea oras turcesc din acest clasament, in 2019).

Analiza preturilor medii pentru o camera dubla in hotelurile de 3 si 4 stele in aceste destinatii populare de Paste a aratat faptul ca Pamukkale - acest teritoriu turcesc ce apartine apelor termale si calcarului - este cea mai ieftina destinatie din punctul de vedere al cazarii. Pretul mediu pe noapte al unei camere duble este de 17€, urmat de Puerto de la Cruz cu 24€. La polul opus, Amsterdam si Barcelona sunt orasele cu cele mai scumpe cazari: 148€, respectiv 122€ sunt preturile medii ale unor astfel de camere de hotel

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari

Asadar, atunci cand planuiesc vacanta de Paste in strainatate, romanii prefera, in principal, marile orase europene. Cu toate acestea, rezultatele cautarilor de hoteluri in 2019 demonstreaza un interes sporit fata de destinatii turcesti, precum si pentru insoritul orasel aflat pe coasta Insulelor Tenerife (Puerto de la Cruz). In ceea ce priveste preturile zborurilor, cele mai multe dintre acestea au crescut, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.

Foto homepage: jakkapan /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri