Peste 36% dintre romani aleg pentru consumul zilnic bauturile vegetale.

Comunicat de presa

Popularitatea bauturilor vegetale a crescut in ultimii ani si in randul persoanelor care nu au probleme de sanatate. Peste 36% dintre romani aleg pentru consumul zilnic bauturile vegetale, iar in topul preferintelor - acestia aleg sa le includa in meniu la micul dejun impreuna cu cereale. Aceste date reies dintr-un studiu realizat de BioMania.ro pe un esantion de 500 de persoane.

87% includ saptamanal in alimentatie bauturi bio pe baza de plante

Tendinta catre o viata sanatoasa este in crestere la nivelul Romaniei si este determinata fie de dorinta de a inlocui laptele cu bauturi vegetale BIO (49%), fie din dorinta de a savura gustul unei bauturi pe baza de cereale sau fructe, precum migdalele sau cocosul. 36% dintre respondenti consuma zilnic bauturi vegetale si 21% o data la doua zile.

Doar 8% afirma ca alegerea lor e motivata de un regim alimentar restrictiv (cum ar fi diabetul).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Asprele legi ale Educației. Elevii nu mai au voie cu telefoane mobile la ore şi să fumeze la şcoală Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri A contat cine a zbierat mai tare

Principalul criteriu de selectie atunci cand vine vorba despre achizitionarea bauturilor vegetale este reprezentat de ingrediente (68%). Romanii acorda o importanta mai mica pretului in procesul de decizie - doar 7% considerand drept criteriu principal costul.

Bugetul mediu lunar pentru bauturi vegetale: maxim 100 de lei

72% dintre romani sunt interesati de adoptarea unui stil de viata sanatos, bazat pe produse fara lactoza, astfel ca au alocat in bugetul lunar o suma maxima de 100 lei pentru achizitia produselor din gama bauturile vegetale.

69% dintre consumatorii romani prefera sa cumpere bauturile vegetale direct din supermarketuri/hipermaketuri, de la rafturile dedicate acestor produse, in timp ce 27% aleg atat magazinele naturiste, cat si magazinele online de specialitate.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri