Care sunt cele mai urmarite destinatii de catre romani in 2019 si cat ii va costa pe calatorii care vor sa petreaca Pastele peste hotare, comparativ cu anul precedent.

Comunicat de presa

Desi Pastele de anul acesta pica la o data mai tarzie fata de anul trecut, pentru multi va reprezenta primul weekend prelungit din an. Pentru cei ce planuiesc o escapada de Paste, motorul gratuit de cautare pentru calatorii momondo.ro a aflat care sunt cele mai urmarite destinatii de catre romani in 2019 si cat ii va costa pe calatorii care vor sa petreaca Pastele peste hotare, comparativ cu anul precedent.

Cei mai multi romani calatori prefera sa petreaca Pastele in marile orase ale Europei

Dintre cele 50 cele mai populare destinatii de Paste de anul acesta din punctul de vedere al cautarilor de zboruri pe distante scurte si medii, Roma se bucura de cel mai mare interes din partea romanilor, fiind urmata de Barcelona, Istanbul si Londra. Acest clasament al primelor 10 cele mai cautate destinatii a cunoscut putine modificari fata de anul trecut cand capitala Italiei, a Regatului Unit si a regiunii catalane ocupau, de asemenea, locurile fruntase.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața Articol de Bogdan Maioreanu, analist eToro pentru România: Pasiunea pentru modă: colecționar vs. investitor în lux 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Scaderea interesului pentru Moscova, care in 2018 se afla pe locul 4 in top, reprezinta o schimbare importanta de anul acesta. In acelasi timp, alte capitale europene - precum Lisabona si Viena - si-au facut loc in primele 10 cele mai cautate destinatii de Paste pentru romani.

Care sunt preturile la zboruri catre cele mai ravnite destinatii de Paste

Anul acesta, pretul mediu al zborului dus-intors catre cea mai cautata destinatie (Roma) este de 120€ (cu 27% mai scump fata de anul trecut), in vreme ce zborul catre Barcelona s-a scumpit cu 43% fata de aceeasi perioada a lui 2018, ajungand la 204€. Impreuna cu Barcelona, Amsterdam si Lisabona sunt cele mai scumpe destinatii din punctul de vedere al zborurilor din acest top 10, cu preturi de 196€, respectiv 210€.

Pe de alta parte, cele mai mici preturi medii ale biletelor de avion au fost inregistrate catre Milano (99€) si Viena (102€): aproape jumatate din pretul catre cele mai scumpe destinatii. De fapt, dintre cele mai populare destinatii de Paste de anul acesta, Viena este singura care se bucura de scaderi de pret semnificative comparativ cu 2018: cu 33% mai ieftine fata de anul trecut.

Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Teribila varsta de 2 ani – ce trebuie sa stii THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty din Bucuresti

Cei care planuiau sa viziteze capitala Regatului Unit vor fi bucurosi sa afle ca zborurile catre Londra in perioada Pastelui de anul acesta sunt putin mai ieftine comparativ cu cele de anul trecut (1%).


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri