12:03, 19 Martie 2018 publicat în Noutati

Dermatita atopica este o afectiune ce se manifesta mai ales in copilarie, dar poate debuta la toate grupele de varsta.

Potrivit studiiilor*, 15% pana la 30% dintre copiii din tarile industrializate sunt afectati de dermatita atopica, ceea ce impune o ingrijire zilnica si controlata a pielii sensibile.

Pentru a lupta cu succes impotriva efectelor neplacute ale acestei afectiuni, A-DERMA a dezvoltat tehnologia Bio-Vect (inovatie 2017), ce are actiune directa asupra micro-inflamatiilor, aceasta fiind cheia in ingrijirea pielii cu dermatita atopica.

Citeste si:
NOU! Primer pentru scalp cu Ulei de Marula de la Wella Professionals
NOU! Primer pentru scalp cu...

Cu o formula mai eficienta, Exomega isi schimba numele si devine Exomega CONTROL. Aceasta ofera solutia completa pentru pielea atopica si foarte uscata, cu produse destinate tuturor grupelor de varsta, chiar din prima zi de viata a nou-nascutului.

Noile formule Clean&Green Exomega CONTROL sunt naturale, fara conservanti si se gasesc sub forma a 3 texturi active personalizate, usor de aplicat:
- lapte – textura bogata
- crema – textura bogata+
- balsam – textura bogata++

Citeste si:
Săpunul cu SULF: indicații terapeutice și 5 recomandări
Săpunul cu SULF: indicații...

Datorita inovatiei clinice, pentru ingrijirea pielii atopice este necesara o singura aplicare pe zi a oricaruia dintre produsele de ingrijire Exomega CONTROL.

Avand la baza ingredientul activ brevetat, unic - Ovazul Rhealba®, ce are proprietati antiiritante si calmante, Exomega CONTROL asigura eficienta, calitate si siguranta, cu formule care nu contin parfum sau ingrediente controversate (BHT, EDTA, silicati etc.) sau petrochimice.

Produsele Exomega CONTROL se pot gasi in farmacii.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri