Romania este cea de-a 8-a tara in care Logiscool ajunge, iar prima scoala va fi inaugurata in Bucuresti.

„In zilele noastre, alfabetizarea digitala este la fel de importanta ca cea traditionala, iar sa inveti un limbaj de programare inseamna in primul rand sa iti dezvolti gandirea algoritmica si logica si mai departe, desigur, asigura oricarui cunoscator o cariera de succes, in care joburile sunt din ce in ce mai numeroase”, spune Dana Banica.

Ea adauga: „Pentru multi dintre copii insa, viitorul lor job nici nu s-a inventat inca. Logiscool e aici ca sa ii pregateasca pentru orice posibilitate, pentru un viitor care se schimba rapid, in care gandirea algoritmica devine mai importanta decat sa cunosti un un limbaj de programare cum ar fi Java, C+ sau HTML”.

Copiii se pot inscrie gratuit la Open Days

Scoala inaugureaza primele cursuri in Romania cu un program gratuit Open Days, care ofera o serie de cursuri demonstrative gratuite, unde copiii pot veni sa vada ce inseamna programarea si daca le-ar placea sa participe la astfel de cursuri, intr-un mediu care sa ii inspire.

Inscrierile la cursul demonstrativ de programare sunt gratuite.

Primele cursuri de programare incep in martie

Clasele normale incep in martie. Copiii din Bucuresti isi pot extinde cunostintele intr-un mediu prietenos in cadrul primei scoli Logiscool din Romania, cu o frecventa de un curs pe saptamana. scoala se afla in cartierul Turda si acopera toata zona Aviatorilor, Ion Mihalache, Grivita, Piata Domenii, Victoriei si vecinatatile.

Logiscool le pune la dispozitie toate materialele de care au nevoie, laptopuri pe care lucreaza, cat si o platforma online pe care o pot consulta acasa pentru exercitii suplimentare.

Ce va cuprinde curriculumul si organizarea semestrelor

Anual, Logiscool propune doua semestre de invatare:
Primul modul incepe in primavara, in martie 2018 si se termina in iunie 2018
Al doilea incepe in toamna, din septembrie 2018 si se termina in ianuarie 2019
in acest an scolar cursurile de Programare din programa includ designul de jocuri si aplicatii mobile, robotica. Pentru elevii de clasa intai sunt organizate si cursuri de introducere in IT, respectiv notiuni de baza de utilizare a calculatoarelor.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri