În perioada 8-11 martie, la Romexpo, va avea loc Baby Boom Show, cel mai mare târg dedicat viitorilor părinți și copiilor.

comunicat de presă

Și pentru că este indicat să facem cumpărările înainte ca bebe să apară, la standul Tățicool Shop, te așteaptă dintre cele mai diverse produse, precum:

1. Cele mai bune cărucioare pentru copii din România – brandul Mutsy cu variantele Evo ( Evo 2în1, 3în1, sport ), I2 ( 2în1, 3în1, sport) și Sport Nexo.

Gama EVO - Super confortabil atât pentru copil, cât și pentru părinți, foarte practic și ușor de folosit. Roțile frontale se răsucesc la 360°, ceea ce îi asigură manevrabilitate excelentă în locuri aglomerate. Evo poate fi folosit cu landou, cu scaun sport cu șezut extensibil, scoica Safe2go și scoica Cybex. Pliat, devine foarte compact, are un look elegant și este ușor de transportat datorită greutății reduse.

Retail jobs

Gama I2 - La nivel internațional, a fost desemnat căruciorul anului 2014. Gama i2 conține landoul ultra-ușor de doar 3,4 kg. Scaunul i2 are o saltea moale, cu spumă cu memorie, care poate fi scoasă, pentru spălat, în doar câteva secunde. În plus, scaunul poate fi fixat pe cadru atât cu fața, cât și cu spatele către sensul de mers. Cărutul poate fi strâns, chiar și cu scaunul sport atașat, până la o formă extrem de compactă, ușor de depozitat până și în cele mai strâmte spații.

Gama NEXO - Acest frățior al gamei iGO este un cărucior practic ce deține un spătar reglabil, un mâner ajustabil pe înălțime și o dimensiune redusă odată ce este pliat. Spătarul se poate lăsa total pe spate, iar suspensiile din roțile frontale asigură un confort optim copilului în timpul somnului. Gama Nexo se bucură de un design simplu, țesături moi și accente din piele organică maro. De asemenea, este foarte ușor de pliat și manevrat.

Citeste si:
(P) EDOUARD KELLER (CARLIN PARIS), key-speaker la Textile Trends...
(P) EDOUARD KELLER (CARLIN...

2. Cele mai fashion cărucioare pentru copii din România

Colecția Cybex Birds of Paradise reprezintă declarația supremă a celor aflați tot timpul în pas cu moda. Inspirat din fascinantele culori ale pădurii amazoniene, designul este pur și simplu uluitor.

Colecția Cybex Fashion Crystallized îmbină simbolismul enigmatic ale creaturilor marii din mitologia japoneză cu tehnologie la stadiu de artă, materiale de calitate și broderii ce îți vor lua ochii! Colecția Crystallized reprezintă declarația supremă a celor aflați tot timpul în pas cu moda.

Colecția Cybex Priam Gold Wings by Jeremy Scott - Rolls Royce-ul cărucioarelor, imposibil de ignorat. Celebrul designer Jeremy Scott a creat Cybex Priam Gold Wings, cel mai exclusivist cărucior inventat vreodată. Designul este inspirat din puritatea fiecărui bebeluș apărut pe lume, o puritate pe care doar îngerii o mai au, la care a fost adăugată strălucirea plină de lux oferită de doar de cel mai prețios metal- aurul.

Colecția CYBEX PRIAM Butterfly - Tonurile închise de lemn întâlnesc culorile din flora și fauna, Ralph Lauren întâlnește înțelepciunea lui Hemingway. La colecția Butterfly, opusurile se atrag și îmbină ce au mai bun cele două lumi. Fluturii strălucitori se integrează perfect în peisajul de camuflaj și contrastează puternic cu nuanța dominantă a căruciorului.

Colecția CYBEX PRIAM ANNA K - Masivul univers unde stelele, planetele și galaxiile se mișcă dincolo de spațiu și timp într-un dans fără sfârșit cu gravitația, este inspirația noului astru în fashion, Anna K, ce a creat NAVETA SPAȚIALĂ pentru colecția Fashion Cybex. Interacțiunea dintre delicatețe și putere, dintre relaxare și explorare se reflectă în noua ediție Fashion de la Cybex. Capsule intergalactice pentru prichinedeii urbani, vânători de stele.

Cybex Priam HERUVIMI by Jeremy Scott (pink și blue) - A treia colaborare Cybex x Jeremy Scott este numită ”Heruvimi” și combină adaptări umoristice ale motivelor clasice cu o paletă de culori uimitoare. Jeremy a creat astfel un design urban ce transformă vitalitatea copilăriei într-o declarație de stil modern fără efort. Rezultatul? Un Cybex ce îți dă aripi.

3. Modele revoluționare de mobilier pentru copii de o calitate ridicată, smart și cu un design atrăgător, produse multifuncționale cu o garanție standard de 3 ani, pătuturi din lemn masiv pliabile, pătuțuri Genius – cu tripla utilizare; pătuturi 3 în1

4. Cele mai sigure scaune auto – pentru diverse grupe de vârstă; cu sistem de rotație la 360°, care face foarte facil accesul la copil; ușor de instalat în mașină;

5. Cele mai versațile scaune de masă și balansoare – perioada diversificării este provocare atât pentru părinți cât și pentru cel mic. Un scaun perfect de masă este un scaun spațios, rezistent la zgârieturi și dotat cu o tavă pentru mâncare anti-alunecare dar și cu o tavă mai mică pentru joacă.

6. Espressor de lapte praf - Un gadget ce nu ar trebui să lipsească niciunui tătic cool! În doar câteva secunde te ajută să prepari biberonul, prin apăsarea unui singur buton. Formula Pro măsoară, în locul tău, apă și pudra de lapte praf, le amestecă la temperatură și consistența perfectă. Tot ce trebuie să faci este să setezi aparatul pe formula dorită și gata! Espressorul poate fi folosit cu aproape oate tipurile și mărcile de lapte praf.

7. Accesorii: huse de ploaie, umbrele de ploaie, umbrele de soare, genți pentru cărucior; coșuri pentru cumpărături; baby carriers, etc.

Produsele din cadrul magazinului online și fizic TaticoolShoop sunt recunoscute la nivel internațional și sunt dedicate atât părinților preocupați de confortul copiilor lor, cât și celor mai exigenți părinți. Produsele au un design revoluționar, un design care nu le lasă să treacă neobservate atunci când vă plimbați prin parc sau când vă vin prietenii în vizită.

În zilele de 8 și 9 martie ai acces gratuit la târg pe baza invitației online disponibilă pe www.babyboomshow.ro. Tarif bilet intrare în pavilionul A - 10 Ron.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri