Pentru orice fata care se viseaza departe, exista o printesa care sa-i arate ca se poate!

Comunicat de presa

Indragitele printese Ariel, Belle si Rapunzel sunt invitatii speciali de la Disney in zilele de 28 si 29 mai la Sun Plaza in cadrul campaniei „Indrazneste sa visezi, Printesa!”

Incepand cu ora 12:00, copiii sunt asteptati in zona special amenajata de la etajul 1 cu activitati creative si distractive. Micutii nostri vor invata sa-i deseneze pe prietenii lor dragi si vor invata instrumentele muzicale. In plus, copiii ar putea avea sansa sa se intalneasca cu una dintre printesele Disney Ariel, Belle sau Rapunzel!

Tanara, frumoasa, indrazneata si hotarata, printesa Rapunzel este extrem de prietenoasa si de creativa.

Cu o minte deschisa, un vocabular elevat, Belle considera ca in fiecare om exista un lucru bun. Pasiunea pentru citit si dragostea pentru carti fac din aceasta printesa un exemplu demn de urmat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an! De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake!

Vioaie si indrazneata, cu o puternica pasiune pentru aventura si explorare, printesa Ariel da mereu dovada de un spirit liber, dar responsabil in acelasi timp.
Prin fiecare poveste, copiii din lumea intreaga sunt incurajati sa viseze, sa creada in ei si in idealurile lor, sa fie ambitiosi si curajosi.

Prezenta printeselor Disney la Bucuresti face parte din turneul de promovare a campaniei si concursului Disney „Indrazneste sa visezi, printesa!”

Ne stau alaturi parteneri de nadejde: hotel Marshal GARDEN, HP, Hasbro, Litera, Total Office, Adevarul si Prima TV.

Vino sa celebram in avans Ziua copiilor si sa iti oferim doua zile magice Disney la Sun Plaza!

Intrarea este gratuita.

Mai multe detalii https://www.sun-plaza.ro/evenimente si www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center
 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri