Activari si program de Paste in Baneasa Shopping City.

comunicat de presa:

Luna aceasta sarbatorim Pastele in Baneasa Shopping City intr-un decor de poveste, cu o serie de evenimente special create pentru clientii nostri, iar copiii vor fi in centrul atentiei si vor avea parte de surprize la fiecare pas.

Pentru a ne asigura ca aveti parte de distractie ca la carte am creat Eggscape Room, un escape room in zona Food Court cu tematica de sarbatoare pentru a evada din cotidian. Distractia continua cu Eggspedition: o cursa a oualelor umblatoare care va pot suprinde la tot pasul cu promotii si surprize. In Fabrica de jucarii copilasii isi pot da frau liber imaginatiei creand impreuna cu Iepurasul o jucarie pe placul lor sau chiar decoratiuni si felicitari.

Pentru a participa la toate activitatile pregatite este nevoie de multa energie de aceea a fost creat atelierul de bezea si ciocolata: Candydome & Chocosphera. Un loc unde veti putea transmite cele mai frumoase ganduri si urari intr-un mod delicios: prin intermediul unei ciocolati personalizate. Acadelele devin unice, participantii vor putea transpune un selfie pe o acadea de ciocolata. Dupa atata distractie cine mai are energie sa impacheteze cadouri? Fa o surpriza celor dragi si treci pe la standurile de impachetat cadouri in culorile primaverii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” PRwave.ro a aniversat 18 ani pe 18 aprilie

De Paste, Baneasa Shopping City are un program special: Sambata, in data de 30 aprilie, magazinele si Grand Play vor fi deschide intre orele 10:00-19:00, iar Grand Cinema& More si Grand Combo isi vor inchide portile la ora 20:00. Duminica, 1 mai, magazinele vor fi inchise, insa Grand Play, Grand Combo si Grand Cinema &More vor functiona conform programului normal. Max Bet va ramane deschis non-stop pe perioada sarbatorilor Pascale.

Sarbatoreste Pastele cu eleganta folosind aplicatia CITY iLOVE unde cumparaturile sunt transformate in beneficii, promotii si surprize. In perioada 15-30 aprilie ai un motiv in plus sa accesezi aplicatia. Toate cumparaturile pe care le faci iti vor aduce dublul punctelor.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri