12:04, 27 Aprilie 2016 publicat în Noutati

Designerii Ionut Glavan si George Stefanescu au oferit un inedit spectacol coloristic la cea de a 25-a editie a festivalului de moda Bucharest Fashion Week.

comunicat de presa

Designerii Ionut Glavan si George Stefanescu au oferit un inedit spectacol coloristic la cea de a 25-a editie a festivalului de moda Bucharest Fashion Week. Intitulata "One summer in rose", colectia celor de la Mineli Boutique este destinata sezonului estival si abordeza stiluri diferite. S-a pus accentul pe culori dulci si pastelate, precum roz quartz si albastru serenity sau culori vesele precum rosu si galben.

Citeste si:
Interviu The Hush cu Anca şi Sabina Şercău – povestea unui brand...
Interviu The Hush cu Anca şi...

Nu au lipsit nici de aceasta data motivele traditionale romanesti cusute manual din margele si ciucuri . "Din punctul nostru de vedere, "One summer in rose" este mai mult decat o simpla colectie, este o stare de spirit. Am creat cu gandul la a completa si a defini imaginea femeii cosmopolite a secolului XXI. Sezonul estival defineste cel mai bine starea de bine si sintagma "la vie en rose", astfel pentru noi a fost o adevarata bucurie sa cream aceste modele", a aratat Ionut Glavan, prezent pe scena festivalului Bucharest Fashion Week.

Peste 30 de designeri renumuti si autohtoni, branduri de lux si modele de top au fost prezenti la cea mai recenta editie a festivalului de moda bucurestean.

Citeste si:
The Hush Shoes: Attitude on heels & more
The Hush Shoes: Attitude on...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri