Aliatul parului perfect aranjat, cu un aspect proaspat in doar cateva secunde, Batiste este cel mai mare si mai iubit brand de sampoane uscate din lume.

comunicat de presa

Aliatul parului perfect aranjat, cu un aspect proaspat in doar cateva secunde, Batiste este cel mai mare si mai iubit brand de sampoane uscate din lume. Mereu trendy si indraznete, produsele se inspira constant din viata femeilor ce vor sa fie aranjate, desi ritmul de viata este de cele mai multe ori ametitor… Totusi, cu Batiste aranjatul parului nu mai este o problema! Fa-l sa arate perfect in cateva momente!

Batiste vrea sa ofere mai mult… asa ca, incepand cu luna aprilie se lanseaza gama Stylist, cu produse inovatoare de styling si coafat. Samponul uscat XXL Volume se reinventeaza si devine Batiste Stylist XXL Volume, iar gama este completata de: fixativ lejer, spray de protectie termica si stralucire, texturizator si spray anti frizz.

In plus, pe langa binecunoscutele sampoane deja existente in farmacii – Original, Blush, Tropical, Cherry, Light&Blonde, Deep&Dark, gama Batiste se va imbogati cu inca un produs - Heavenly Volume, special creat pentru a oferi parului volum instant si prospetime.

Logo-ul brandului se transforma din "batiste" in "Batiste", iar toate produsele primesc un look nou, mai fresh si mai atragator.

Alege aroma Batiste care te inspira!

Te asteptam in farmaciile Sensiblu sau pe: www.samponbatiste.ro si www.facebook.com/BatistesamponuscatRomania
 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri